perjantai 12. maaliskuuta 2010

SADASVIIDESKYMMENES POSTAUS

Jihuu! Aika paljon on tullut kirjoiteltua. Vaikkei juurikaan lähiaikoina... Työt ovat tosiaan vieneet viime viikot mukanaan ja
kaikki liikenevä aika on mennyt nukkuen ja akkuja ladaten. Ihanaa kun paistaa aurinko, niin akut latautuvatkin melkein itsestään.
Paino on edelleen samoissa lukemissa. Siinä se kieppuu 57-58 väliä. Nyt alkavat Helsingin kadut olla sen verran sulaneet, että uskallan taas lähteä juoksentelemaan. Kunhan vaan olisi sitä aikaa! Yleensä ajanpuute on vain huono tekosyy jäädä sohvanpohjalle, mutta omalla kohdallani se on tässä hetkessä raaka totuus.
Mikä sitten vie aikaani niin paljon? Sekatyöläisyys. Olen siis ammatiltani meikkaaja-kampaaja- freelance toimittaja ja päivät venyvät ja paukkuvat usein järjettömiksi. Olen tässä vuosien varrella oppinut aika hyvin hallitsemaan ajankäyttöäni, mutta tänä keväänä mielenkiintoisia ja ihania työkeikkoja on pukannut niin monesta tuutista, että oma laatuaika on jäänyt vähälle. Jos haluatte bongailla tekosiani, kuvia löytyy osoitteesta: www.marielasarkima.blogspot.com Yritän päivittää sinne aina uusimmat meikki- ja kampaus kuvani niin mainoksista, kuin lehdistäkin.
Ellen nettisivuilla on Kaikki kauneudesta-blogini. Se päivittyy useita kertoja viikossa. Elle-lehdestä löytyy myös joka numerossa suosituksiani ja itseäni inspiroivia asioita Kuukauden kauneimmat-palstan yhteydessä. Usein Ellessä on myös joku kirjoittamani kauneusjuttu, mm. ensi viikolla ilmestyvässä lehdessä keväisistä hiustyyleistä!

Ja täällä raivareissa sitten huutelen näitä laihtumis- ja liikumiskuulumisiani. Vakkarilukijat olette kovasti kyselleet perääni.

Elossa ollaan! Töihin hautautuneena,
mutta edelleen täysissä sielun ja ruumiinvoimissa! :)

Photobucket

2 kommenttia: