sunnuntai 1. toukokuuta 2011

JUMPALLE JA SALILLE SIITÄ!




Nyt on meinaan pakko. Veljeni kihlattu siirsi Elixian jäsenyytensä nimiini kahdeksi kuukaudeksi, koska ei pääse tuona aikana itse salille. Oletin tietysti, että maksan kuukausimaksut, mutta oveluspa ilmoittikin, että tämä kahden kuukauden kuntokuuri on lahja. Olen itse jäsenenä Motivuksella ja ostan aina 10 x kertlippuja. Niin monta kertaa olen nimittäin maksanut kuukausimaksuja ja käynyt vuoden aikana salilla vain pari kertaa. Siitäpä voi sitten ihan lyhyelläkin matikalla laskea, kuinka paljon yhdelle salikäynnille on tullut hintaa. Nyt en kertakaikkiaan kehtaa olla käymättä. En tiedä, onko veljeni kihlattu kiero ja katala auttaessaan liikkumisinnostukseni starttailemisessa, vai ainoastaan kiltti ja ihana. Joka tapauksessa: satimessa ollaan!
Nytpä siis ilmoittautumaan huomiseksi jollekin reippaalle ryhmäliikuntatunnille. Tästä se lähtee kuulkaas...! :)




Photobucket

4 kommenttia:

  1. Heippa ja ihana kuulla sinusta!!!

    Kuten luitkin blogistani, olen juoksennellut ahkerasti. Ruoka ja syöminen on se isoin ongelma. Aloitin viime kesänä pitkästä aikaa e-pillerit ja syytän niitäkin omalta osaltaan turpoamisestani, vaikka itsehän ne kaikki herkut olen suuhuni lappanut. (Nyt pillerit pois käytöstä.) Tavoittelen nyt ainakin muutaman kilon pudostusta ennen tuota kesäkuun puolimaratonia. Olen kuulolla, tsemppiä rutistukseen!!

    VastaaPoista
  2. Kuule odota vaan, kohta huomaat että oot koukussa niihin jumppatunteihin ;)

    VastaaPoista
  3. You are back. That´s great! Ja uskon että kilot saavat kyytiä.

    Zinnia

    VastaaPoista
  4. Hienoa!

    Sulla on kova tsemppi päällä! Pitäsköhän itsekin tehdä oma blogi ja kuvaisi yhdet ihanat valkoiset kesähousut reisistä ja mahasta, voisi se motivaatio piankin löytyä :) Ja mua vois auttaa eniten se paine, että nyt on ainakin "pakko onnistua"...

    Nyt kuitenkin yritän saada sinun innostuksesi tarttumaan minuunkin ja huomenna suuntaan lenkille. Tämä päivä ei todellakaan ole mennyt hyvin syömisten suhteen, mutta onhan huomenna taas uusi päivä.

    t. Manta

    t. manta

    VastaaPoista