keskiviikko 4. toukokuuta 2011

TYHMÄT TYÖHOUSUT


No voihan rökäle! Olin eilen töissä Sokoksen Hiusten hellimisviikoilla Remingtonin osastolla. Outi Brouxin kanssa tehtiin ihania kevätkampauksia ja annettiin hiustenmuotoiluvinkkejä aamusta iltaan. Työasuun kuulu aina mustat suorat housut. Omistankin oikein hyvät sellaiset, jotka ovat palvelleet jo vuosien ajan. Malli saa jalkani näyttämään pitkiltä ja vyötärönauha on tarpeeksi leveä, eli pömpötykset pysyvät kurissa. Tai siis pysyisivät, jos housut menisivät kiinni! Olen viimeksi käyttänyt työhousujani viime vuoden loppupuolella. Silloin ei ollut mitään ongelmaa. Eilen aamulla tuli pienoinen tuska ja ahdistus, kun sulloutuminen housuihin alkoi. No, sain kuin sainkin napin kiinni, mutta voin kertoa, että 9 tunnin työpäivän jälkeen lantiolla oli sen sorttiset hiertymät ja painaumat, että lievätkö laskeneet edes yön aikana. Eli siinäpä yhdet tavoitehousut lisää... Näitä Remington -keikkoja on koko tämän ja ensi viikon ajan, mutta olen päättänyt sitkeästi ahtautua noihin luottohousuihini. En taatusti mene ostamaan uusia, isompikokoisia! Mur.

Photobucket

3 kommenttia:

 1. Tyhmät housut on kyllä ärsyttäviä ja mulla on niitä nyt monia..

  Kerrotko hiukan, mitä olet päivän aikana syönyt.

  t. Manta

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Oot suurinpiirtein samoissa mitoissa kuin minä..aloin juuri bloggaamaan extreme dietistäni jossa mulla on tavoitteena 54kg :))

  VastaaPoista
 3. @Manta: Syömiset on päivittäin vihanneksia, hedelmiä, vähän täysjyvä ruisleipää sekä kalaa, lihaa tai kanaa. Noudatan hyvin pitkälle samaa ruokavaliota, kuin raivareiden edellisellä kierroksellakin. Nyt tosin olen jättänyt pois protskupatukat, haluan pysyä erossa lisäaineista.

  @AnnBritt: Kävin kurkkaamassa blogiasi ja tulin vähän surulliseksi... :(

  VastaaPoista