maanantai 9. toukokuuta 2011

VIIKKOPUNNITUS - ENSIMMÄINEN VIIKKO TAKANA


Juu, vähän jännitti hypätä vaa'alle... Muuten on koko viikko mennyt oikein syöden ja runsaasti vettä juoden, paitsi viikonloppuna tuli nuo parit lipsumiset. Ei kaatunut laihisraivarit-vene, vaan suunta on sitkeästi alaspäin! Lähtötilanne siis viikko sitten 65 kg, nyt melkein 2 kg vähemmän. Nesteitä suurin osa tietenkin ja nyt onkin sitten haasteena saada se kaikki muukin irtoamaan! Pari-kolme kiloa on yleensä helppo tiputtaa, mutta sen jälkeen joutuu ihan tosissaan hommiin. Tiedän, että omalla kohdallani se tarkoittaa liikunnan lisäämistä. Viime viikon reipastelut jäivät ainoastaan 2 h juoksuun ja punnerrus + vatsalihashaasteen alkutestin tekemiseen. Kovasti lupailin mennä jumpalle ja aloittaa nuo haasteet... Toisin kävi. Joskos sitten tällä viikolla!

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Hieno ja motivoiva tulos! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä! Mä en ole käynyt vaakassa, miten tämä onkin nyt niin hankalaa...olisko blogi vaikeaa perustaa??

  t. manta

  VastaaPoista
 3. Hieno alku! Itselläni jälleen vaaka näytti korkeampaa lukemaa kun taas oli kuntoilua...ei tajua ei...Mutta leuka rintaan ja eteenpäin :)

  VastaaPoista
 4. Huikeaa!! :) Minulla -400g eli rauhallisella puoli kiloa/vko periaatteella mennään.... Tavoitteena on saada -3kg Suvi-Illan puolimaratonia ennen eli 18.6. ja sitten ennen kesäloman alkua eli heinäkuun 4.pvää pari kiloa pois...

  VastaaPoista
 5. Oisko mitään mahista saada 4.6. mennessä 3kg pois???

  t. Manta

  ps. Onko sulla Neiti X joku ajatus sen suhteen, mikä sun paino voisi olla kesäkuun alussa? Tai toive?

  VastaaPoista