maanantai 16. toukokuuta 2011

TAKAISIN LÄHTÖRUUTUUN


Mitä tapahtuu kun ei liiku lainkaan ja tunkee suuhunsa kaiken, mitä eteen sattuu? Tapahtuu se, että painokäyrä kääntyy ihan väärään suuntaan, ylöspäin. Niin juuri on käynyt tämän viikon aikana. Ei tähän voi muuta sanoa kuin, että oma moka ja niin edelleen.
No, uutta matoa koukkuun ja höyry takaisin päälle. Ei saa luovuttaa nyt!!! :(

Photobucket

10 kommenttia:

 1. Moi!

  No, mulle on on kuule käynyt ihan samoin. Mutta kiva, kun kirjoitit, nyt ei saa luovuottaa, vaikka minä söinkin munkkipossun!

  Meidän pitää mahtua niihin tavoitehousuihin, eikös joo :)

  Ja arvaas, mitä hurjaa mä tein?? Ostin kirpparilta todella halvalla tyylikkään jakkupuvun, se oli vaan pakko ostaa, sehän ei toki haittaa mitään, että asua ei mahdu päälle ;) Arvioisin, että jos 6kg laihdun, niin voisi olla jo mahiksia...

  Tsemppiä alkavaan viikkoon ja kiva jos ehdit kirjoittaa useammin!

  t. Manta

  VastaaPoista
 2. Jotenkin lohdullista, että jollain muullakin on sama tilanne. Viikonloppuna tuli ahdettua ruotsin laivan buffetista kaikki mahdollinen suusta alas ja tietysti juoman kanssa. Äsken havahduin istuvani keskellä karkkipaperikasaa, koska tottahan toki laivalta pitää karkkia ostaa! Huh, mistähän saisi motivaatiota, joka kestäisi pidempään, kuin viikon kerrallaan?? Jostain nettikaupasta??

  VastaaPoista
 3. Heippatirallaa!

  Häntä pystyyn kamu! NIIN tuttu tilanne. Hieman minullakin pompsahti viikonlopun reissun syömisten tai ehkä juomistenkin takia tuo aamuinen vaakalukema. Oman lisänsä toi tietty eilisen juoksun aiheuttamat nestekertymät lihaksissa...? Minäkin kaivelin kesävaatteita tässä joku päivä, ja muutama mukava hamonen pitäis jossain vaiheessa päälle saada mahtumaan niin, että voi hengittääkin ;)!!

  Voimia viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Tiedän niin ton tilanteen.
  Tsemppiä.

  VastaaPoista
 5. EI ME LUOVUTETA!!!!! Tsemppistä kovin kovasti!!!

  VastaaPoista
 6. Hei, miten menee???

  VastaaPoista
 7. Vieläkö projekti jatkuu?
  Mulla paino taas hiukan noussut, reilu 63, voi voi sanon minä...mikä avuksi, missä mun itsekuri on??
  t. manta

  VastaaPoista
 8. Neiti x, et kai ole luovuttanut ja antanut periksi? Kesällä on kyllä helpompi livetä ruodusta, mutta olisiko aika taas tarttua härkää sarvista. Vai oletko ehkä jatkanut projektia kaikessa hiljaisuudessa ja tyytyväisenä keijukaisena elelet? Kiinnostaisi kuulla tilannepäivitystä...

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä! Onneks aina on uus päivä ja uus mahdollisuus aloittaa alusta :)

  Jos toisen painon kanssa kamppailevan elämä kiinnostaa, käy tsekkaan:

  http://femmakerho.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Vähän takapakkia vain, kaikilla niitä tulee! Häntä pystyyn ja tsemppiä kovasti! :)

  VastaaPoista