perjantai 26. heinäkuuta 2013

TAVOITEHAALARI

Noniin, päivän voimatreeni tehty, hyvä minä! Vielä on kyllä vähän ankeilua meikäläisen kohdalla nämä "hitaat" treenit. Olen luonteeltani aikamoinen maantiekiitäjä, joten räväkät, hikeä lennättävät ja hengästyttävät treenailut ovat yleensä olleet suosikkeja. Tosin eipä niitäkään ole lähiaikoina tullut tehtyä...! ;) Vaan enpä käännä mietteitä meni jo-aikaan, vaan nyt täysillä palkeilla ja uudella innolla treenailen ja itseäni psyykkailen.
Parhaana motivaattorina omalla kohdallani toimivat välietapit ja -tavoitteet + tavoitevaatteet. Niitä löytyykin tuolta kellarin kätköistä kolmen matkalaukullisen verran. Olen periaatteessa luvannut itselleni olla ostamatta uusia vaatteita, nimittäin garderoobini on jo ilman noita kellarissa lojuvia ihanuuksiakin ihan kunnioitettava. Mutta pakkohan alehullutuksiin oli vähän sortua! Rakastan printtejä, varsinkin kukka- ja kasviaiheisia sellaisia + kontrastivärikikkailuja ja silkkiä. Ja kuinka ollakaan jokin aika sitten eteeni käveli tämä täydellinen ihanuus:


Haalari löytyi Max&Co. -liikkeestä Helsingin Aleksanterinkadulta. Hinta oli alennettu lähes puoleen, joten pakkohan tuo oli kotiin kantaa. Vetska ei tietenkään mene ihan kiinni, ja vyötärön kohta pussittaa omituisesti. (+ lahkeet ovat noin kilometrin verran liian pitkät!) Mutta odottakaapa vaan... Uskon, että sujahdan sutjakasti silkkiunelmani sisään jo ensimmäisen välitavoitteeni kieppeillä, kuitenkin viimeistään syyskuun alkupuolella. Toivottavasti sinne osuu jotkut ihanat alkusyksyn kinkerit...

Hyvää yötä, huomiseen!

Ps. Päivän voimatreeni kuvineen coming up... :)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti