maanantai 29. heinäkuuta 2013

VIIKKOPAINO


Näin alkaa toinen raivarointiviikko iloissa tunnelmissa: kilon verran on tippunut paino viime viikosta! :D Olen siis hieman tavoitettani edellä. Mutta kuten olen jo alusta asti sanonut, niin tässä ensimetreillä grammat karisevat suht helposti, mikä johtuu siitä, että nestepöhötykset sun muut lähtevät liikkeelle. Mutta joka tapauksessa hyvä alku, nyt vaan täytyy pitää tätä reipasta meininkiä yllä!

Eilen tuli kyllä syötyä hieman ylimääräistä. Kaikki oli onneksi suht terveellistä, mutta tiedän syöneeni enemmän kuin olisi tarvinnut. Hurautimme nimittäin kauniin kesäpäivän kunniaksi brunssille Turun Blankoon. Brunssi oli todellakin 18 €:n hintansa väärti. Pöydät notkuivat aikalailla krapulaherkkuja, mutta eipä ollut meikäläisen laihistelijankaan vaikea löytää freshiä ja rouskeaa syötävää. Harmi kyllä piti jättää ihana jälkkäribuffa väliin... :)
Illalla oli sitten vielä piknik kavereiden kanssa. Laitoin evääksi coleslaw-tyyppistä kyssäkaali/varhaiskaali/paprika/karpalosalaattia, jonka kylkeen paahdoin cashew-pähkinöitä. Lisäksi höyrytin chili/inkivääri/korianteri/lime-marinoituja kanan sisäfileitä, jotka grillailtiin paikanpäällä rapeiksi. NAM!
Nyt siis iloisin mielin kohti tätä viikkoa. Hair Bible -kuvaukset ovat onneksi nyt parin viikon tauolla, eli voin keskittyä tähän toiseen tärkeään projektiin, eli itseeni täysillä! Tosin tiedossa on heinäkuun aikana kuvattujen kuvien läpikäyntiä, ja syksyn kuvausten aikataulutusta, eli ihan en pääse lomailuhommiin...

Raivariviikon 1 liikunnat:
ma  Päivän Treeni – voima 1
ti Päivän Treeni – intervalli
ke lepo
to lepo (kuvaukset iltaan asti)
pe Päivän Treeni – voima 2
la Päivän Treeni – intervalli
su lepo (aktiivista puuhastelua)

Tällä samalla kaavalla menen myös tämän viikon! Intervallitreenistä löytyykin jo oma postauksensa, pyydän Oskaria kuvaamaan tänään voimatreenin. Lisään tällä viikolla mukaan myös lenkkiä ja elokuun puolessavälissä palaan "kesätauon" jälkeen joogamatolle. Tänään meinaan metsästää tanssikoulujen lukkareista itselleni natsaavia house- ja voguing -tunteja syksyä varten, eli monipuolista liikuntaa on luvassa!

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille, olkoon se yhtä aurinkoinen kuin edellinen oli.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Jee hieno ekan viikon pudotus! Toivottavasti lähtee itselläkin sulamaan yhtä hyvin! :) Liikkumista tulee ainakin hienosti kun huruttelee töihin ja takaisin fillarilla. Näillä ilmoilla sitä ajelisi vaikka pidemmällekin kun 8 kilsan päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fillarointi on mitä mainioin tapa kuluttaa kaloreita! Hyvä, että saat työmatkoista tällaista hyötyliikuntaa!!! :)

      Poista