tiistai 30. heinäkuuta 2013

HANIMUUNIMUISTELOITA


Tiedättekö sen olon, kun tuntuu, ettei mikään voi estää saavuttamasta sitä mihin tähtää? Itselläni tuota oloa ei ole ollut aikoihin, mutta tänään se iski. Kimmokkeen tuolle YES I CAN -ololle antoi uusi välitavoite, jonka keksin aamulla. Tai ei niinkään tavoite, vaan oikeamminkin porkkana! Kyseessä on nimittäin matka, jonka ajankohta on syyskuun loppu. 

Sail away -drinkit risteilyaluksen kannella.
Päätin tänään, että otan tuolle reissulle mukaan vain ja ainoastaan tavoitevaatteitani! En ehkä voi pakata matkalaukkuun niitä koon 36 ihanuuksia, mutta voi kuulkaa, kellarista, kaapin kätköistä ja laatikoiden perimmäisistä nurkista löytyy kyllä yhtä sun toista vermettä & vedintä myös välillä 38-40. Haluan, eli siis AION näyttää häikäisevältä tuolla reissulla!!! Tämä tarmo johtuu ehkä osittain eräästä kipeähköstä muistosta. Lähdimme vuosi sitten Oskarin kanssa hanimuunille välimeren risteilylle. Ah, miten romanttista! Luvassa oli hurvittelua eri satamissa viikon ajan. Pyysin ystävääni Pikkulintua kasaamaan itselleni joka satamaan upean outfitin, olimmehan kuitenkin cruisailemassa Barcelonaan, Roomaan, Napoliin, Cannesiin ja Marseilleen. Kaikki juuri sellaisia kaupunkeja, joissa olisi ihana näyttäytyä tyylikkäissä lomailuasuissa aivan kuin Hercule Poirot -sarjan dramaattiset kaunottaret...

Kakkua Barcelonassa sirkuskahvilassa.
Pikkulintu otti haasteen vastaan ja tuli yhdeksi iltapäiväksi tonkimaan vaatekaappiani. Ja voi mitä ihania asukokonaisuuksia hän kehittelikään! Ne kasattiin henkareille satamaansaapumisjärjestykseen, jotta voisin pakata cruising-puvustoni helposti mukaan.

Pastaa ja Proseccoa Roomassa.
Vaan kuinkas sitten kävikään.... En ottanut matkaan ainuttakaan noista ihanuuksista, sillä näytin suoraan sanottuna kamalalta ne päällä. Mikään asuista ei istunut kunnolla, ja keskivartalo oli tiellä niissä kaikissa. Vika ei suinkaan ollut Pikkulinnun oivien valintojen, vaan syy oli yksinkertaisesti siinä, että vaatekaappini sisälsi (ja sisältää edelleen) väärän kokoisia vaatteita! Tiesin, etten tuntisi oloani mukavaksi liian pienissä vaatteissa. Itseasiassa leveälierinen hattu oli ainoa Pikkulinnun valinnoista, joka lähti matkaan. Se päässä onnistuin näyttämään "katu-uskottavalta risteilymatkustajalta" päälläni olleista halattiasuista huolimatta!

Cannesissa filmitähtityyliin.
Syysreissulle aion pakata mukaan upean matkapuvuston! Toki hieman erilaisen kuin viime kesän reissulle oli suunniteltu... Tällä kertaa luvassa ei ole cruisailua isolla valtameriristeilijällä. Paljastan matkakohteen tuonnempana, kunhan ensin olen saanut suunniteltua reissun kunnolla! Ja KYLLÄ, uusi tavoitehaalarini lähtee ehdottomasti mukaan! ;)

Ps. Kuten huomaatte, kaikissa hanimuunikuvissa päässäni on huivi tai päähine. Tämä johtuu siitä, että leikkasin hiukseni todella lyhyiksi juuri ennen matkaa, ja näytin mielestäni epänaiselliselta. Sitä oli myös oloni varsinkin ylimääräisten kilojen vauhdittamana... Tuohon mielentilaan en halua enää palata. En enää koskaan!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Oi kiva blogi! Itsellä myös tavoite 55kg jouluksi, jään seuraamaan kanssasisaren edistymistä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana postaus <3 Mullakin on kilotalkoot (taas) alkamassa ja olen ajatellut varata lomamatkan motivaatiopalkinnoksi. Tuli tämän luettua itsellekin sellanen olo että jes, mäkin pystyn!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pystytään yhdessä!!! Ja lomamatka on kertakaikkisen oiva kimmoke kilojen karistelulle. ;)

   Poista