maanantai 5. elokuuta 2013

VIIKKOPAINO

Ja tällaisissa lukemissa lähdetään raivariviikolle kolme. Ei ihan ole tippunut suunniteltua tahtia, mutta eipä haittaa! Olen nimittäin liikkunut suunnitellusti, ja syönytkin varsin mallikelpoisesti. Suunta on siis oikea. Viime viikon blogipäivittelyt jäivät kyllä luvattoman vähäisiksi. En voi syyttää kiirettä, enkä edes lomailua. En vaan suoraansanottuna viihtynyt koneella! Tällä viikolla lupaan olla linjoilla tiiviimmin.
Otetaanpas kertaus kuluneesta viikosta:

Treenit:
ma: Lenkki (8km)
ti: Päivän Treeni - Intervalli
ke: LEPOPÄIVÄ (+ läkähdyttävä vartin "seuraa johtajaa-treeni" Korkeasaaresta Mustikkamaalle 7-v kummitytön kanssa)
to: Päivän Treeni - Intervalli
pe: LEPOPÄIVÄ
la: Päivän Treeni - Voimatreeni + minilenkki (2 km)
su: Päivän Treeni - Intervalli mökkimaisemissa

Nyt liikkuminen alkaa jo vähän näkyä, ja ennenkaikkea tuntua. Olen löytänyt pari uutta ja haastavaa vatsalihasliikettä, joiden myötä tuntuu, että syvät lihakset tuolla keskivartalossa ovat pikkuhiljaa alkaneet aktivoitua, ja kehon kannatus on jollain tavalla dynaamisempi.  Tuntuu, että haluan liikkua. Tosin edelleen meinaan antaa nuutumuksen ja väsymyksen viedä liikkumishalusta voiton. Näin meinaa käydä iltapäivisin, varsinkin nyt, kun on ollut hiostavan kuuma ja kostea ilma. Onneksi on tuo ihana henkilökohtainen liikunta-avustaja, aka aviomies, joka ilmoittaa työpäivän jälkeen, että "Nyt treenataan!" Siinä ei marinat auta... ;)
Parhaiten treeni kuitenkin maistuu aamulla, tai aamupäivällä. Silloin tuntuu, että energiaa on vaikka muille jakaa. Tosin tuossa kompastuskivenäni on sitten halu torkkua. Talvisin herään helposti aamulla, mutta kesällä tuntuu, ettei mihinkään ole kiire, eikä välttämättä jaksaisi ihan heti ykkösellä nousta sängystä. Rehellisyyden nimissä odotan jo innolla, että helteet helpottavat, ja päästään syksyyn. Hullua kenties, mutta tykkään, kun on pimeää ja viileää. Silloin koen olevani aktiivisempi, ja kaikinpuolin tehokkaampi. Toivon, että saankin kunnon sporttivaihteen päälle syyskuuta kohti mentäessä! :D


Photobucket

4 kommenttia:

 1. Loman jälkeen kilot plussalla ja aloin normaalisti liikkua ja syömään terveellisesti. Paino ei tippunut, jopa nousi ja junnasi hetken. Parin viikon jälkeen(ai mikä kärsivällisyys :D) alkoi tuskastuttaa että kun mitään ei tapahdu, mutta sit paino alkoikin laskemaan tasaisesti.
  Sullakin saattaa yhtäkkiä humpsahtaa paino alas päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti hyvä tulee, oon päättänyt, että mihinkään ei ole tuon painon kanssa kiire! :) Yleensä tuskastun samantien, mutta tämä on hyvää pitkäjänteisyystreeniä...! ;)

   Poista
 2. Ei ole ollenkaan hullua odottaa syksyä. Minäkin odotan syksyn pimeyttä ja viileyttä, koska nautin lenkkeilystä viileämmässä säässä. Ja pimeydessä on niin paljon plussa puolia: voi polttaa kynttilöitä, on kaunista, tähdet näkyy yötaivaalla paremmin...

  Helteellä sitä mieluummin löhöää auringossa tekemättä mitään ja se alkaa hyvin nopeasti kyllästyttämään.

  Tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen! Hyvinhän tuo mennyt viikkokin on sinulla mennyt, jos kerta paino tuli alaspäin. :)

  Kohti kevyempää arkea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Karo. Samaa mieltä, hyvin on mennyt, ja menköön myös jatkossa! ;)

   Poista