torstai 8. elokuuta 2013

UNETON YÖ

Jaahas, täällä sitä kukutaan pystyssä, vaikka kello on yli kolme yöllä... Nukuin tuossa ehkä reilun tunnin verran koiranunta, mutta päätin lopulta nousta ylös sängystä, ettei mene koko yö ihan lakanoissa pyörimiseksi. Liekö unettomuuteen syynä pitkä lenkki, jonka juoksin eilen. Katsoin äsken Google Mapsista reittini pituuden, ja 12,3 km näytti tulleen lenkille mittaa. Ensimmäisen tunnin jaksoin juosta putkeen, mutta sen jälkeen otin mukaan yhden biisin mittaisia kävelypätkiä. Tarkoitukseni oli juosta vanhemmilleni saakka, eli yhteensä 14 km:n verran, mutta vähän yli kympin kohdalla oli pakko soittaa "pelastuspartio" hätiin. Jalat olisivat ehkä jaksaneet, mutta suuni oli kertakaikkiaan niin kuiva, että pelkäsin saavani nestehukan. Ystävällisesti äitini tuli siis poimimaan minut autolla kyytiin n. 1,5 km ennen maalia vesipullo mukanaan! Ihanat huoltojoukot!!! :D
Maratoonariksi en meinaa ruveta. Eilen päivällä vaan oli sellainen fiilis, että nyt tekee mieli juosta pitkä lenkki. Meinasin ensin lähteä pyörällä, mutta juoksun intensiivinen energia houkutteli... Lenkki olikin yksi parhaista, mitä olen lähiaikoina juossut, mutta ensi kerralla täytyy ottaa nestettä mukaan. Ajattelin hankkia juomapullovyön, onko kellään kokemuksia ja /tai suosituksia? Jollain juoksufoorumilla kehuttiin TÄTÄ Stadiumin neljän pikkupullon vyötä:
Kuva via stadium.fi.
Hinta ei ainakaan ole paha, 19,90 €. Uskon, että tykkäisin juosta pitkiä lenkkejä mieluummin tuollaisten pikkupullojen (à 1,25 dl) kuin yhden ison, esim. 0,7 litraisen pullon kanssa. Tärkeintähän tietenkin on kunnon nesteytys ennen juoksutreenin aloitttamista... Näitäpä juttuja tässä pikkuhiljaa opettelen! :)

Nyt pitää yrittää saada unesta kiinni, kello nimittäin herättää reilun kolmen tunnin kuluttua tämän kesän viimeisiin Hair Bible -muodonmuutoskuvauksiin! 

Ai niin, yksi juttu vielä... Ostin alkuvuodesta Tori.fi:stä hienon vanhan nojatuolin, jossa oli aikas kammottava ja kulunut verhoilu + jouset tosi huonossa kunnossa. Se on nyt laitettu kuntoon, sain sen tänään kotiin. Olen nimennyt tuollin "kirjailijatuolikseni" ja istun siinä itseasiassa nytkin! Voi että, olen niin tyytyväinen lopputulokseen, ehkä jäänkin tähän nukkumaan...! ;)

ÖITÄ!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lehdin kuvioitu kangas! Olen nähnyt kerran mahdollisesti tuota samaa kangasta - Iskun tai Askon kangasvaihtoehto, vai mistä tämä on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, bongasin samaisen kannkaan tässä kesällä Hesarin koko sivun Askon mainoksesta. Siinä mainittiin suunnittelija, mutta enpäs nyt muista kuka se oli... Olisikohan ollut joku tanskalainen? Ostin kangaspalan Isabel B.-liikkeestä Helsingistä. https://www.facebook.com/pages/ISABEL-B-INTERIORS-HELSINKI/104285046279744

      Poista