maanantai 26. elokuuta 2013

ENSIMMÄISET EDISTYMISKUVAT


Kääk! Kohta painan nappia, jonka jälkeen tuossa tekstin yläpuolella tönöttää kaikkien nähtävillä meikäläinen kuvattuna alusvaatteisillani viisi viikkoa/ 3,5 kg sitten ja tänään. Vähän kauhistuttaa, mutta päätin, että antaa palaa, sillä tiedän kuinka motivoivaa editysmiskuvien näkeminen on! Huhhuh... No mutta kuten kuvista näkyy: EDISTYSTÄ ON TAPAHTUNUT. Olen itsekin aika hämmästynyt siitä, kuinka paljon nuo muutamat kilot vaikuttavat. Ennenkaikkea se kammottava kesäturvotus on lähtenyt! Huomasin sen myös viime viikolla pyöräilykypärää pukiessani, hihnaa joutui nääs kiristämään, sen verran oli kaksoisleukaa sulanut. Hih! :)
Painoni on siis tänä aamuna 64 kg. Se ei ole tippunut lainkaan viime viikosta, vaan itseasiassa noussut parisataa grammaa. Eipä ihme, laitoin nimittäin urheilut pienelle tauolle viime keskiviikkona. Kirjoitin silloin turvonneesta olostani, ja kuinka kroppa tuntui muutenkin reagoivan omituisesti. Tuttuni, joka on ollut sporttihiiri jo lukioajoista saakka neuvoi hölläämään hetkeksi, sillä hän epäili, että olen mahdollisesti syöksymässä ylikuntoon. Kroppani oli mitä luultavimmin pienessä sokissa kaikesta urheilusta, ja vähentyneestä energiansaannista. Otin neuvosta vaarin, ja päätin huilia sporttailun osalta loppuviikon.
Jonain päivänä käsivarteni ei enää näytä joulukinkulta näissä "Making of"-kuvissa! :D
Päästelin loppuviikon oikein kunnolla löysää myös syömisten ja juomisten kanssa. Torstain iltaruoka oli rapuja ja kuoharia, perjantaina juhlittiin isäni syntymäpäiviä ravintolassa. Pöytä notkui espanjalaisia herkkuruokia ja -juomia kuin missäkin keskiaikaisissa pidoissa! Lauantaina syötiin (ja jälleen vähän juotiin) Oskarin kanssa ulkona pitkän kuvauspäivän päätteeksi. Eilinen meni samalla kaavallai: ravintolalounas ja vieläpä vähän viiniä ja kuplajuomaa aurinkoisen sunnunnuntain kunniaksi!
Tänään aamulla herätessäni mietin, että näinköhän on tuo loppuviikon porsastelu tuhonnut koko raivaroinnin. Nousin ylös, ja yllättäen kroppa tuntuikin ihan ok:lta, jopa kevyemmältä kuin esim. viime torstaina, jolloin vaaka näytti lähes 65 kg!!! Liikkumattomuus + syöminki/juominki-loppuviikko eivät siis saaneet aikaa ihan täystuhoa, koska 64 kg oli se tämän päivän lukema.
Luulenpa, että teki jopa hyvää antaa vähän löysää. Olin kuitenkin elänyt neljä viikkoa täysin säntillisesti lähes täysin ilman alkoholia, täysin herkuitta ja syömättä itseäni kertaakaan ähkyyn. Jospa viime viikkoinen kropan sekoilu + hetkellinen painonnousu olikin jonkinlaista räpiköintiä, kapinointia ja vieroitusoireita vanhasta totutusta. Pieni muistutus entisistä elämäntavoista vahvisti vielä lisää omaa tunnettani siitä, että haluan syödä hyvin itse valmistamaani laadukasta ja vähäsuolaista ruokaa, vähempi skumppailu riittää, ja että liikkuminen saa endorfiinin ja muut hyvänolon hormonit liikkeelle!
Tänään tekee mieli lähteä lenkille. Katsotaan, miten kroppa nyt reagoi. Toivottavasti ei enää ainakaan unettomuudella ja epätasaisella sykkeellä...

Aurinkoa viikkoon, kuullaan taas huomenna viimeistään! :)


Photobucket

9 kommenttia:

 1. Kuvat on inspiroivia ja niistä näkee tulokset parhaiten, kiitti kun uskalsit jakaa ne. Liika on kai liikaa urheiussakin, maltillista tsemppiä siis jatkoon!

  Zinnia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tätä kuvien jakamista 5 viikkoa mietinkin... Mutta nyt se "pahin" on tehty, seuraavia edistymiskuvia voin toivottavasti katsella silmiä siristelemättä...! ;)

   Poista
  2. Hyvä M!! :) 5 viikossa 3,5 kg on tosi hyvin! Mun kaveri on treenannu 12 viikkoa pt:n kanssa monta kertaa viikossa ja tiputtanu 4 kg, et sulla on tosi hyvä tahti :)

   Poista
  3. Kiitos S! :) Tahti on musta kans hyvä, ja ennenkaikkea into kova! :)

   Poista
 2. Hienoa kun uskalsit jakaa kuvat! Täytyy sanoa että vau! Huomaa selvästi monesta kohtaa kroppaa mistä oot kaventunut! Tämä motivoi minuakin! Kiitos ja tsemppiä! :)
  -Sanni

  VastaaPoista
 3. Moikka Sanni! Juu, onneksi edistys näkyy, se tietenkin motivoi jatkamaan samalla tahdilla eteenpäin! :) Kiva kuulla, että kuvista on motivaatioksi!!!

  VastaaPoista
 4. Oi, hyvin näkee, etttä lähtenyt on. Jatka samaa rataa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ja tsemppiä sulle ihan sikana kans!!! Koskas olis joku tilaisuus, jossa voitais ihailla toistemme kaventuneita kurveja...?! ;)

   Poista
 5. Hienoa edistystä! Varsinkin vyötärönseudulta näkee, että kaventumista on tapahtunut. Hyvältä tahdilta tuo pudotus vaikuttaa.

  VastaaPoista