lauantai 10. elokuuta 2013

JUMPPAKÄRPÄNEN ON TÄÄLLÄ TAAS

Musca Exercitatio - Jumppakärpänen.

Ja kyllä, monen kahden päivän lepoilun jälkeen hyökkäsin taas tunteella treenin kimppuun! Tein sen vanhan kunnon aineenvaihduntaa vilkastuttavan Päivän Treenin + parit setit vatsalihaksia päälle. Treeni meni vauhdilla, sillä jumppakärpästelin jälleen lapsuudenkotini pihalla. Tällä kertaa kanssani treenasivat kummitytön lisäksi naapurin kaksospojat, kaikki kolme siis n. 2,5-vuotiaita. Meidän tohinaa seurasivat kaikkien vanhemmat, myös omani! Hiukan huvitti aluksi, mutta vitsit, että meni aika nopeasti, kun selittelin suuntaan ja toiseen mitä liikettä milloinkin teen ja miksi. Hapenottokyky varmaan parani samalla hyvin! Erityisen iloinen olen siitä, että jaksoin tehdä kaikki hyppykyykyt kunnolla ilmaan ponnistaen, ja hyppishyppelyt menivät vinhaa vauhtia tasajalkaa pomppien, n. 50 pyöräytystä 30 sekunnissa. HYVÄ MINÄ!!! :D

Ah, kyllä nyt on hyvä olo ja mieli. Voisiko olla niin, että jokin tuolla pään sisällä on muuttumassa...? Näet ja nimittäin tuon treenaamismotivaation suhteen! Aiemmin olen vallan sujuvasti antanut itseni luisua monen päivän taukoiluihin, jonka jälkeen olen todennut olevani patalaiska p#*ka, ja tarttunut morkkiksissani sipsipussiin. Ei vetele enää! Luin joskus Kukka Laakson "Maanantaisoturit"-kirjaa, jossa hän mainitsi osuvasti, että monen treenailu jää ajatuksen tasolle, koska tunteiden annetaan tulla mukaan kuvioon. Toisinsanoen Neiti X esim. miettisi: "Jaksaisko, viittiskö sitä tänään? Onko ilma liian kuuma, tai entä jos sit vaikka mieluummin vaan lukis uutta Oliviaa, ja ehkä huomenna sit...?!" Pulinat pois, ja hommiin. Ei mitään tuumailuja, treenata pitää! Ainakin vähän joka päivä, eikö? Tottakai ne lepopäivät sinne väliin, ja ehdottomasti pitää ottaa happea, jos kroppa huutelee tauon perään. Itse olen päättänyt, että viitenä päivänä viikossa täytyy tehdä jotain fyysistä vähintään puolen tunnin ajan. Ja olen ilokseni pysynyt tuossa päätöksessä jo kolmen viikon ajan! Meinaan tehdä huomennakin treenin, hah! :) Entinen minäni olisi excusanut itsensä treenaamiselta a) koska on sunnuntai ja b) lähden illalla työmatkalle.

...josta tulikin mieleeni, että ensi viikon ma-to päivitykset saattavat jäädä tekemättä, pahoittelut jo etukäteen! Kierrämme nimittäin kuvausryhmän kanssa Irlannin maaseutua ja rannikkoa, enkä uskalla yhtään veikkailla majatalojen wifi-yhteyksien, saatika sitten kuvauspäivien jälkeisten ylimääräisten tuntien määrää. Varaudun siihen, että olen kiinni meikkisiveltimissä sen verran tiiviisti, että ensi viikon päivitykset painottuvat sinne viikonloppuun. Lupaan ottaa paljon kuvia Vihreän Saaren maisemista. Lenkkarit lähtevät mukaan, eli jos aikaa jää, aion kirmata kilvan karitsojen kanssa vehreillä niityillä! (krhm, aikas romanttinen kuva tästä ensi viikon maalaisidyllistä...)

Ihanaa lauantaita, kuullaan vielä huomenna ennen lähtöä! :)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti