sunnuntai 18. elokuuta 2013

PÄIVÄ AIKAA ENSIMMÄISEEN VÄLITAVOITTEESEEN...


Jaiks, huomenna olisi tiedossa viikkopunnitus ja kuvien räpsäisy, on nimittäin ensimmäisen välitavoitteen aika! Jos vaaka näyttää huomenna maksimissaan 64 kg, voin kyllä iloisin mielin taputtaa itseäni selkään! Normaalipainoinen, ah, miten ihanalta kuulostaakaan tuo sana. Ei lievästi ylipainoinen, muodoton, eikä turvonnut, vaan ihan sellainen sopusuhtainen, mukiinmenevä muija! :D Saas nähdä kuinka käy...

Maastomeikkausta
Tämän viikon kuvausreissun jälkeen kroppa kylläkin tuntuu kevyemmältä ja erittäin energiseltä. Oli meinaan sen sortin bootcamp! Mutta siis ehdottoman hyvässä mielessä, en nimittäin ole pitkään aikaan tehnyt mitään noin fyysistä ulkoilmassa. Ja voi missä ulkoilmassa! Irlannin vaihteleva sää asetti omat haasteensa kuvaamiselle, ja tietenkin myös artistin meikille ja hiuksille, mutta itse nautin kaikesta, mitä luonto tarjoili! Oli kaatosadetta, merituulta, kosteutta ja aurinkoa, parhaimmillaan nuo kaikki yhtä aikaa. 

Mäkitreeni
Ja sitten kannettiin kalustoa... Tottakai miehillä, eli kuvaajalla ja hänen apurillaan/toisella kuvaajalla oli selässään painavimmat kuvauskamat, mutta roudarihommiin pääsi myös tämä meikkaaja-kampaaja! Eikä haitannut, päinvastoin. Sain noilla Irlannin tetsaamisilla sen sortin energiat itsessäni syttymään, että piti heti perjantaina päästä juoksemaan kunnon pitkä lenkki. Päätin pinkoa jälleen vanhemmilleni, ja tällä kertaa varustauduin niin, ettei heidän tarvitsisi jälleen tulla pelastamaan tytärtään matkan varrelta! ;) Pakkasin mukaani muutaman pähkinän ja 2 € kolikon. Ilmakaan ei onneksi ollut niin painostava, ja hiostavan kuuma kuin viime viikolla, jolloin tosiaan hyydyin loppumetreillä.

Nike + apin tiedot perjantain lenkistä.
Ensimmäinen etappi oli Helsingin keskustasta Käpylään, missä kävin kaupassa ostamassa puolen litran vesipullon. Sen juotuani loppumatka sujui todella iisisti ja rennosti. Matkaa kertyi Nike+ Running -appin mukaan 14,1 km. Huomasin vasta perillä, että jostain syystä ohjelma ei ollut rekisteröinyt viimeistä puolta kilometriä. Todellisuudessa lenkin pituus oli siis 14,7 km, jonka juoksin hiukan yli kahteen tuntiin. Juoksun aikana kilometri taittui keskimäärin 8,27 minuuttiin, joten keskinopeuteni oli about 7,25 km/h.

Tänään olisi vuorossa pururatajuoksentelua, ja COOPERIN TESTI, tuo ihastuttava yläasteen kauhuklassikko! ;)

Huomiseen!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti