sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

EI HALATEILLE JA KAUHTANOILLE!

Päätin jo keväällä, että vaikka elopainoa on kertynyt, ja aika iso osa vaatteistani ei näytä tällä hetkellä päälläni parhaalta mahdolliselta, niin laittaudun silti aina, kun lähdetään jonnekin ihmisten ilmoille. Tällä laittautumisella en tarkoita pynttäytymistä, vaan sitä, että mietin asun, kampauksen + meikin yhteensopiviksi ja kokonaisuuden sellaiseksi, että tunnen oloni Sika Ihanaksi Kissaksi™! ;) Olen nimittäin aiemmin ahdistunut kertyneistä kiloista entisestään, koska olen yrittänyt piilottaa itseni muodottomien kauhtanoiden, halattien ja tunikoiden sisään. Tuo toimi vielä ihan OK viitisen vuotta sitten, jolloin pukeuduin muutenkin löysiin Japani-fiiliksisiin mekkoihin, mutta nyt nuo teltat ovat  ja pysyvät kirpparikasassa, enkä halua nähdäkään niitä!!!
Homer Simpson, ja ah, niin mukava muumuu.
Sen verran ikä on tuonut itseluottamusta ja rohkeutta, että Laihisraivaroinnista huolimatta pystyn nyt vetämään jalkaani lyhyet shortsit ja pukeutumaan jopa vaakaraitaan! Niin tein eilen. Käytiin lounaalla Porvoossa Bistro Sinnessä minkä jälkeen vaelleltiin pitkin vanhan kaupungin katuja, istuttiin terassilla, ja kiivettiin Näsinmäelle. Hieman tuo "Porvoonretkiasu" kyllä vaati konseptointia… Siihen antoi inspiraation rakas aviomieheni Oskari. Hän nimittäin näki pari yötä sitten unta, että oltiin reissussa, ja olin pukeutunut Jet Set-henkisesti Michale Kors-mainosten tyyliin. MK:n signature-asut ja stailaukset eivät ole ihan mun juttu, mutta päätin eilen antaa mahdollisuuden armaani kesäunen inspiroimalle lookille!

Kuin suoraan unesta… Ode & Marsu veneilemässä Portofinon edustalla! ;) 
Oskarin unessa olin sportannut tiukkaa Pikku Myy-nutturaa. Tein siitä eilen loop-version, jonka kiinnitin tällä viikolla ostamallani kultaisella rinkulaklipsillä. Olen pitkään halunnut kokeilla tuollaista silmukkanutturaa itselleni, mutta vasta nyt hiusten mitta riitti siistin kampauksen toteuttamiseen. Lounaalla jalassani oli ruohonvihreät kiilakorkoiset espadrilloavokkaat, kaupunkikävelylle vaihdoin mukaviin läpsyihin.

Raitapaita Lindex, shortsit Kookaï, flip flopit Ipanema, laukku Tommy Hilfigher.
Ammattini myötä olen saanut nähdä taitavia stylistejä työssään, ja todistanut kymmeniä kertoja kuinka oikeanlainen kaula-aukko, hyvin istuvat housut, ja ennen kaikkea hyvin suunniteltu kokonaisuus ovat saaneet naisen näyttämään hoikemmalta ja hehkeämmältä. Olen oppinut paljon mittasuhteista ja siitä, kuinka huomio viedään pois itseä häiritseviltä alueilta ja korostetaankin sen sijaan omia parhaita puolia. Kirsikkana kakun päällä tietenkin hiukset ja meikki, jotka viimeistelevät kokonaisuuden täydelliseksi lookiksi.

Aurinkolasit Cailap, rinkulaklipsi Global Stockmann, kaulakoru Lontoosta.
Varsinkin "massakausina" olen siis tottunut pukeutumaan niihin samoihin turvavaatteisiin, joiden sisälle voin piilottaa itseni. EI KÄY ENÄÄ! Nyt on aika tulla ulos vaatekaapista, ja hyödyntää sen koko kirjo. Vasta nyt olen alkanut ymmärtää, että voin hyödyntää kaikkea työni kautta kartuttamaani tietoa ja osaamista myös oman tyylini kohdalla. Vaikka (edelleen keskellä olohuonetta töröttävissä) muuttolaatikoissa onkin odottamassa tavoitevaatteita, niin myös vaatehuoneeni on pullollaan ihanuuksia, joihin mahdun ja jotka näyttävät taatusti hyvältä päälläni, kunhan jaksan antaa itseni stailaamiselle hieman aikaa. Ei kaikkien asujeni tarvitse olla konseptoituja, kunhan vaan ovat hieman mietittyjä, jotta tunnen oloni S.I.K™:ksi ylimääräisistä kiloista huolimatta!

Pilviä päin! Kohta meinaan nimittäin pyöräillä 10 km Pikkukoskelle, jättää fillarin siihen, ja juosta loput 5 km syömään iskän lammasvartaita! Sitten vähän sulattelua, ja sama toisin päin takaisin! Huomiseen, puss!!! :)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti