maanantai 28. heinäkuuta 2014

KEISARINNAN UUDET VAATTEET

Oli jo aika, että Laihisraivarit vaihtaa hieman ulkoasua! Monta vuotta mentiin samalla kukkakuositaustalla ja niin kapealla palstalla, että tekstien lukeminen oli ainakin omasta mielestäni ärsyttävää. Uusi ilme on heti raikkaampi, kun tausta on puhdas ja palsta leveämpi. Saan myös ladattua isompia kuvia, että on sitten koko rahan edestä! ;)


Lisäilin tuohon yläpalkkiin tuollaisia uusia täppiä. Olen ainakin itse tykännyt muiden blogeja lukiessani, kun pääsen helposti mm. selailemaan edistymiskuvia ja kirjoittajan historiaa & tavoitteita. Lisäsin omalle sivulleen nuo jo eilen julkaisemani tämän viikon 66 kg-kuvat ja kasaan sinne sitten todistusaineistoa kehoni muodonmuutoksesta matkan varrella. Kirjoitin myös tarinaa (laihduttaja)taustastani ja Laihisraivareiden historian omaksi alasivukseen. Oikein vuodatin, käykäähän lukemassa! :)Suuri Suunnitelma-alasivu kertoo miten aion tästä Laihisraivarointihaasteestani selvitä. On tavoitteet, välitavoitteet, sun muut listattuna!
Ja sitten on vielä vieraskirja. Toivon teiltä kommentteja, tsemppejä, ideoita ja ajatuksia. Näen tietenkin tuolta tilastoista, että jokunen seuraa tätä blogia, mutta toistaiseksi vielä tuntuu siltä, että kirjoittelen näitä horinoitani yksinäni universumille… ;) Olisi ihana kuulla teistä, käykää siis hollaamassa! Ja tottakai kommentit ovat aina tervetulleita ja toivottuja postauksiin, eli bring it on, niin tiedän keitä kaikkia siellä piuhojen toisessa päässä on. Kääk kääk, ihan kohta on EKAT PT-TREENIT NELJÄÄN VUOTEEN!!!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti