maanantai 21. heinäkuuta 2014

VIIKON ALOITUSPAINO

Yksi viikko raivarointia takana, hyvä fiilis! Eilen päätinkin pyöräillä koko n. 15 km matkan  kotikulmille, ja tein siihen päälle kevyen 20 minuutin lenkin juosten Vantaanjoen varrella. Sen jälkeen jäin rannalle paistattelemaan päivää ja uimaan kummitytön kanssa. "Iltatreeninä" oli trampoliinisirkus kummitytön kanssa. Opeteltiin nimittäin lauantaina pomppaamaan pepulle ja nousemaan vauhdissa takaisin jaloille. Eilen nostettiin rimaa: pepulle, siitä polville, ja takaisin pepulle! :D Kummitäti intoutui tekemään pepulle/polville-vaihtelua siihen malliin, että tänään tuntuu alaselkä himppasen kireältä. Illalla sitten pyöräilin kaikessa rauhassa takaisin kaupunkiin, ja uni tulikin jo kymmenen aikoihin!


Ja sitten ne lukemat… 65, 1 kg kertoo vaaka tänä aamuna. Viime viikon tiistaina, kun kirjoittelin pitkästä aikaa tätä blogia, painoin 67 kg. Nuo lähes pari nopeasti lähtenyttä kiloa on ihan selkeästi nesteitä ja myöskin sitä, että aineenvaihduntani on saanut liikkumisen aloittamisesta uuden buustauksen. Hyvä niin, olo on nimittäin paljon keveämpi, ja tunnen taas pitkästä aikaa vyötäröni kaaret! Myös naamaturvotus on vähentynyt. Samoilla syömis- ja liikkumislinjoilla meinaan jatkaa tämänkin viikon.

Ensi viikko on viimeinen kesälomaviikkoni, mutta aloitan jo silloin vähitellen arkeen rutinoitumista liikkumisen suhteen, oten nimittäin avukseni personal trainerin! Monna on lupautunut auttamaan siinä, että saan tehtyä liikunnasta tärkeän osan elämääni. Se on tämän hetken päätavoitteeni, vaikka tietenkin silmissä siintää myös kilojen karistaminen. Treenataan ensimmäinen kuukausi yhdessä kahdesti viikossa. Käydään salilla, uidaan, tehdään ulkotreeniä… Treffattiin Monnan kanssa ennen lomia, ja kerroin toivovani mahdollisimman monipuolista treenaamista, jotta mielenkiintoni pysyy vireillä. Nyt on hyvä draivi päällä, mutta tunnen itseni! Kun työkiireet taas pian alkavat, olen isojen haasteiden edessä itseni kanssa. Monna pitää myös erittäin suosittua Monna treenaa-blogia, kannattaa käydä lukemassa!


Nyt kurnii lounasnälkä masussa, ja haluan päästä ulos nauttimaan auringosta. Kuullaan taas pian! :)

  

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Hei, mukavaa että olet taas linjoilla! Aika hupaisaa että olen aikalailla samoissa mitoissa kanssasi jälleen. Edellisen raivarointisi aikaan pääsin 58 kg painoon ja nyt olen havahtunut todelllisuuteen jossa omena on taas valloillaan ja vaatteet kiristävät...olen jonkin aikaa jo odottanut motivaatiota uuteen ryhtiliikkeeseen (niin kuin se jostain itsekseen tipahtaisi, heh) ja tajunnut pikkuhiljaa että ihan itse tuolle asialle on vaan ryhdyttävä tekemään jotain. Taidan ottaa tästä kopin ja yrittää edes jollainlailla pysyä kelkassa mukana :). Tyylisi bloggaajana miellyttää, toivottavasti jaksat postailla meidän lukijoiden iloksi jatkossakin.
  Terveisin ikilukijasi Zinnia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Zinnia, kiva kuulla pitkästä aikaa!!! :) Omenavallankumous on kamala, eikö?! ;) Tällä kertaa lupaan jaksaa postailla ahkerasti. Tänne kirjoittaminen on niin mainio keino pysyä satulassa. Kivaa, että olet kuulolla!

   Poista