tiistai 22. heinäkuuta 2014

PÄIVÄN JUOKSUT JA POMPUT

Tämä päivä meni treenailun osalta hyvin. Aamulla tein Oden kanssa 20 minuutin pikatreenin olkkarissa, juoksin ja kävelin 11,6 km lenkin, ja illalla vielä pompittiin kummitytön kanssa puolisen tuntia trampoliinilla. Lähdin juoksemaan vähän viiden jälkeen iltapäivällä, ja jo puolen tunnin pinkomisen jälkeen tajusin, että on aikas tukala sää on juosta. Lantiollani keikkui juoksuvyö, jossa oli varustuksena pari vesipulloa + protskupatukka. Ns. normaalikelillä juostessa tuntuu, että kolmisen desiä nestettä on juuri sopiva määrä, muuten alkaa pissattamaan liikaa… Tänään kyllä olisin ilomielin vetänyt vaikka kuinka paljon nestettä sisuksiini, ja luultavasti hikoillut kaiken samantien ulos. 
Pääsin Helsingin keskustasta Arabiaan asti juosten ihan hyvää lenkkivauhtia, mutta sitten oli pakko alkaa vuorotella reippaan kävelyn kanssa. Kokeilin myös uutta reittiä, joka veikin vähän sivuun. Pääsin takaisin kurssiin loikkimalla Viikin peltojen ja metsäkaistaleen välissä kapeaa kinttupolkua. Itikat söivät niin pirusti, että…! Reipastelin 1 h 40 min Pihlajamäkeen asti, mistä Ode nappasi kyytiin, ja huristeltiin viimeiset kolme kilsaa autolla. Olisin luultavasti jaksanut perille asti, mutta tuntui, että nestehukka, polvien jomotus ja sormien megaturvotus viestivät kyllä siitä, että keholle riitti tuo vajaa 12 km lenkki. Jaksoinpa sitten vielä pomppia trampalla ja juosta nurmikonkastelijaa pakoon! ;) Ja iskä oli kuin olikin tehnyt tilaamani salaatin. Oli mansikoita, korianterivuohenjuustoa, kanaa ja rusinoita, nams!


Päivemmällä söin puistolounaaksi jälleen Vivosin libanonilaisia Meze-herkkuja. Oli ohraa ja pinaattia, punajuuria, taboullehia ja linssejä. Jos liikuskelette Iso Roballa/ Fredalla päin, suosittelen lämpimästi kyseisen ravitsemusliikkeen tarjontaa! Myös tuorepuristetut mehut on ihan mielettömän hyviä. Ja shawarmat! :D

Hame New Yorkista 10 vuotta sitten, tuubitoppi Object, hattu Esprit, sandaalit Hawaianas.
Kuten sunnuntaina kerroin, olen päättänyt käyttää vaatekaappini sisältöä mahdollisimman monipuolisesti. Tänään teki mieli värikästä päällepantavaa. Olen myös päättänyt olla välittämättä siitä, että vartaloni keskikohta ei tällä hetkellä näytä aina kovin sutjakalta, kuten esimerkiksi tämän päivän asussani. Tällä hetkellä kroppani täyttä perus keski-ikäisen suomalaisnaisen "standardimitat". Keskivartaloni näyttää kymmenen vuotta vanhemmalta, kuin mitä oikeasti olen! Tiedän masun kyllä pienenevän, kunhan jaksan tehdä asian eteen töitä. Yritän kompata pömpöttävää masua hyvällä ryhdillä, se toimii yllättävän hyvin. En halua odottaa ensi kesään, tai edes niihin ensimmäisiin välitavoitteisiin, että voin käyttää esim. tätä kuvan tuubitoppia ja raitahametta. Nyt mennään tunteella, selkä suorana!"Pompitaan vielä!!!" Kummitätiä vähän väsytti puolen tunnin pogoamisen jälkeen… :)

Näihin kuviin ja pompputunnelmiin,

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti