sunnuntai 18. tammikuuta 2015

KOHTI VIIMEISTÄ TAVOITEVAATELAATIKKOA


Ah, sunnuntaiaamu… Radio Helsinki soi ja kahvi tuoksuu. Perfection. Heti alkuun pahoittelut, että on ollut näin hiljainen viikko täällä Laihisraivareissa. Mulla ei suoraansanottuna ole ollut kauheasti kirjoitettavaa. Tai, no olihan mulla torstaina, kun sain vihdoin tehtyä postauksen kehonkoostumusmittauksessa käynnistä. Siinähän siis kävi niin, että kirjoitin postausta tunteella, huolella ja rakkaudella useamman päivän ajan, yhteensä varmaan kolme tuntia! Kun se vihdoin oli valmis, painoin julkaise, sinne meni liveksi! Teen yleensä niin, että luen kirjoitukseni vielä kertaalleen läpi blogista, ja jos tekstiin on jäänyt typoja tai epäjohdonmukaisuuksia, korjaan ne pois. Näin menettelin siis torstainakin, ja tietysti bongasin pari korjattavaa kohtaa. En vieläkään tarkalleen tiedä mitä tein, mutta se liittyy jotenkin kuvatekstin lisäämiseen ja tuplaklikkaukseen, koko hieno postaukseni katosi savuna ilmaan. Hätäpäissäni yritin tietenkin painaa omppu-Z, mutta ei, ei auttanut. Mikään ei auttanut, postaus oli poissa. Sain sen sortin raivarit, että itku tuli. Hiki kuivu, fiilis meni! Kiukuttelin olemalla kirjoittamatta, mökötin menemään. Olen nyt toipunut traumasta, ja aloittanut kasaamaan tuota InBody-postausta uudestaan. Usko ja Toivo on palanneet kuvioihin, joten enköhän saa sen liveksi viimeistään huomenna! :)


Hain eilen matkalaukun ja kesävaatteita kellarista, Meksikonreissu nimittäin lähestyy hurjaa vauhtia… Lähtö on jo ensi torstaina!!! :D Otin kellarista eilen mukaani myös viimeisen tavoitevaatelaatikon, jonka sisältöä pääsen Suuren Suunnitelman mukaan sovittelemaan vaa'an lukemalla 57 kg. Olen asettanut tuon lukeman tavoitteekseni tulevan viikon keskiviikolle, mutta epäilen, että olen vielä jonkun matkan päässä siitä. Päätin, että haluan joka tapauksessa sovitella vaatteet läpi ennen reissuun lähtöä, sieltä nimittäin löytyy pari ULTIMATE TAVOITEVAATETTA! Haluan tietää kuinka lähellä niiden päälle pukemisesta olen. Nimittäin kesällä kun sovittelin ja lajittelin vaatteita noihin kolmeen tavoitevaatelaatikkoon, ei yksikään tämän viimeisen laatikon vaatteista mahtunut päälleni, ei sitten millään ilveellä. Suurin osa housuista jäi kiinni reisien puoliväliin. En saanut kiskottua housuja riittävän ylös voidakseni mitata tarkasti kuinka paljon lantiolta/vyötäröltä pitäisi lähteä senttejä, jotta voisin niitä pitää. Mekkoja en saanut puettua päälleni en ylä- enkä alakautta…  Näinollen päädyin arvioon, että suunnilleen 57 kg:n hujakoilla olisin (tai olen viimeksi ollut) sen kokoinen, että nuo viimeisetkin tavoitevaatteet näyttävät hyvältä päälläni. Nyt kehoni koostumus on kuitenkin täysin erilainen, kuin silloin joskus, kun tuon taikalaatikon vaatteita olen viimeksi käyttänyt. Voi siis hyvinkin olla, että vaikka painoni varmaan edelleen keikkuu siellä jossain 58,5-59 kg kieppeillä, on kroppani selkeästi kiinteämpi kuin joitakin vuosia sitten, ja toivoa on, että ainakin osa Tavoitevaatelaatikko nro 3:n vaatteista sujahtaakin  päälleni…

Huomenna on siis luvassa viikkopunnitus, ja keskiviikkona sitten sovitus & mittailusessio. 
WOW, mikä viikko tulossa, kihelmöivän jännittävää!!! ;) 

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Olet päässyt hurjan pitkälle, loppujen lopuksi aika lyhyessä ajassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anonyymi. :) Puoli vuotta elämästä tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta silloin kun hommaan ryhdyin kesällä, suurin työ oli saada itseni uskomaan, että muutamassa kuukaudessa ON mahdollista tehdä suunnanmuutos, ja päästä pitkälle. En olisi tässä tilanteessa nyt, jollen olisi tuolloin käynyt itseni kanssa pitkiä keskusteluja ja saanut itseäni uskomaan itseeni! :)

      Poista