perjantai 2. tammikuuta 2015

VAATTEET AINA LÄJISSÄ, MUTTA KOSMETIIKKA SIISTISTI LOKEROITUNA

Tässäpä lukuvinkki viikonlopuksi: uusin, toissapäivänä lehtihyllyihin ilmestynyt Kodin kuvalehti. Kerroin joulukuussa, että olen mukana siivoustottumuksia koskevassa jutussa, sepä löytyy tuosta kyseisestä lehdestä! Meitä on jutussa kolme naista, kolme hyvin eri tyyppistä siivoajaa. Sivulta 30 alkaen voitte lukea meidän mietteitä kodin puhtaana pitämisestä. Itse eksyin tietysti tarinoimaan myös mielen siivoamisesta, se kun kuuluu osaksi puhdistusrituaaliani! :) TÄÄLTÄ löytyy jutussa mukana olevan Aino-Maijan hyviä käytännön vinkkejä edes vähän siivoamiseen. Vinkkien kyljessä olevalla videolla on myös hyvä idea biojätteitä varten, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että  pölynimuri osana sisustusta on mulle vähän liikaa… (Sori A-M!) :D
Jaahas, se on sitten viikonloppu alkamassa! Ei yhtään tunnu siltä, mulla on ihan maanantaiolo… :) Tänään on tiedossa hieman töitä ja illalla sitten ensimmäinen osa viikonloppun yli kestävää kurssia, jonka aikana sukellan päivittäin pariksi tunniksi syvälle mielen syövereihin! Huomenna iltapäivällä kurssin jälkeen menen äänihoidettavaksi. Kävin äänihoidossa ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten, ja se on kyllä jäänyt mieleen yhtenä vaikuttavimmista kokemuksista ikinä. Hoidon aikana hoitaja soittaa tiibettiläisiä ja kristallikulhoja sekä käyttää omaa ääntään. Kyseessä ei siis ole hieronta, itseasiassa koko 90 min hoidon aikana ei tapahdu juurikaan kosketusta. Edellisen hoitokerran aikana ympärilleni muodostunut äänimaailma kietoi sisäänsä niin intensiivisesti, etten muista koska olisin rentoutunut samalla tavalla… Se oli jotain todella ennenkokematonta syvärentoutusta. Kerron sekä kurssista että äänihoidosta lisää viimeistään viikonlopun jälkeen!


Vitsit, että tuolla ulkona on pimeää, ihan kuin säkki olisi vedetty perjantain päälle! Käykäähän siis hakemassa piristykseksi se uusin Kodin kuvalehti, ja lataamassa TÄÄLTÄ hyviä Suomi-viboja kuunneltavaksi! Reilun 40 minsan miksaus sisältää viime vuoden parhaita kotimaisia biisejä, niiden voimalla pingoin itse eilen reippaasti tän vuoden ekan lenkin. :)

Ihanaa viikonlopun aloitusta!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Pitääpä koittaa napata tuo lehti jostain, itse olen vähän Frendien Monica eli siivousintoa löytyy kyllä. :D
  Kiitos myös musalinkistä, voisin tuota koittaa kun kuun puolivälissä palaan Englanti-kotiin täältä Suomesta ja pääsen taas lenkkeilemään (toivottavasti!). Tässä viime päivinä olen potenut oikein kunnon painomasista, johtuen varmaan jouluherkutteluista jne, mutta täytyy kiittää tästä blogistasi ihan jo siksi, että vaikka en päässyt lueskelemaan, jotenkin tietyt ajatusmallit ovat löytäneet myös omaan päähäni ja alun surkuttelun jälkeen päätin, että jollei peilikuva miellytä pitää vaan TARTTUA TOIMEEN - ja järkevästi ja suunnitemallisesti, tietty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla, siis, että ajatusmallit on alkaneet juurtua sun päähän, hienoa! Ja kun pyhät on lusittu, niin edessä on uusi raikas arki. Se mitä oli ja meni, niin meni jo, ei jäädä niitä surkuttelemaan. Iloisella mielellä eteenpäin vaan. Ja sit kun ketuttaa, niin antaa ketuttaa. Murise peilikuvalles niin kauan, että rupeaa jo naurattamaan, ja sen jälkeen pikku päikkärit, niin maailma on taas parempi paikka elää! :D

   Poista
 2. Mulla ei oo mitään muuta sanottavaa ku et oot oikeesti ihan järjettömän kaunis.

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista