maanantai 12. tammikuuta 2015

VIIKKOPAINO + LIIKUNNAT

Jee, vitosen puolella jälleen! Viime viikko meni liikkumisen ja syömisen kannalta todella hyvin, ja se tietty näkyy heti. Tänä aamuna vaaka näytti 58,7kg, me happy! :) No mitäs kaikkea sitä tuli sitten liikuskeltua viime viikolla? Täytyypä oikein katsoa kalenterista…Ma: Tunnin treeni Monnan kanssa + 1 km uinti
Ti: 14 km juoksua äidille ja isille
Ke: 75 min balettitunti
To: Kevyttä vesijumppatreenailua ja lutraamista altaassa kummitytön kanssa
Pe: Monnan punnerrustreeni + 1 km uinti
La-su LEPOA

Oon ihan innostunut tosta uimisesta. Se on jotenkin rauhottavaa, hypnoottista, ja kuluttaa kyllä kans mielettömästi energiaa. Oon aina ihan puhki ja hetken aikaa myös vähän pihalla. Mutta positiivisella tavalla pihalla. Sit suihkuun, saunaan ja höyrysaunaan lepuuttelemaan, jonka jälkeen kyllä ruoka maistuu! Mulla on vuosikaudet ollut ongelmia yläselän, hartioiden ja lapojen jäykkyyden kanssa. Voin kertoa, että jo näiden mun viime viikkojen muutamien uintikertojen jälkeen tuon alueen liikkuvuus ja myös ryhti on parantunut huomattavasti. Toki keskiviikkoinen balettitunnilla ojentelu auttoi taatusti myös, mutta kyllä se veden kauhominen vaan tekee ihmeitä! Sitä siis lisää tälläkin viikolla, saas vaan nähdä koska ehdin… Viimeistään perjantaina, kun meillä on Monnan kanssa vesijuoksutreeni. Siihen päälle sitten muutamat vauhdikkaat vedot radalla! Isi on suunnitellut pe-illaksi juustofonduekestejä, joten tehotreeni ei ole pahitteeksi. ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa. Lupailin jo viime postauksessa kertoa niistä InBody-mittauksen tuloksista, niitä vuorossa seuraavaksi!

Photobucket

5 kommenttia: