torstai 4. helmikuuta 2010

RUOKAPÄIVÄKIRJA 3.2.2010

Aamupala:
rasvatonta rahkaa, mehukeittoa
kuppi mustaa kahvia
paistettua kananmunaa (1 x kokonainen, 1 x valkuainen)

Lounas:
uunissa paistettu kanan rintafile (luut ja nahka mukana)
uunivihanneksia: selleriä, paprikaa, porkkanaa, sipulia

Välipala:
kuppi mustaa kahvia
proteiinipatukka

Iltaruoka:
kreikkalainen lammasvarras jossa vihanneksia

Iltaretkahdus:
Daim
10 karkkia Kaatissäkki-pussista



Photobucket

2 kommenttia:

  1. Mulla on jo muutamaan otteeseen sinun ruokapäiväkirjaa lukiessa mietityttäny, joten jos nyt viimein saisin kysyttyäkin ;)
    Mille maistuu maitorahka ja mehukeitto yhdessä? Testaamallahan tuo toki selviäisi :D Molemmat erikseen hyvää, mutta jotenkin en vain osaa niitä ajatuksissani yhdistää. Täytynee seuraavalla kauppareissulla muistaa taas Valion mehukeitto laittaa ostoskoriin, jotta pääsee kokeilemaan uutta, toivottavasti herkkua ;), välipalaa.

    VastaaPoista
  2. Yhdistelmä on aika jälkiruokamainen. En siis sekoita niitä yhteen, vaan syön ikäänkuin rahkaa kastikkeella! Makuelämys ei ole päätä huimaava. En ole itse mikään rahkafani muutenkaan... Ja mehukeitot maistuvat makuuni vähän esanssisilta. Mutta protskut, hiilarit ja kalorit kohdillaan tässä välipalassa!

    VastaaPoista