tiistai 29. heinäkuuta 2014

LEIJONANMETSÄSTYS

Ensimmäinen virallinen Laihisraivarointipäivä meni hyvin. Tapasin PT:n salilla, missä aloitettiin treenailu peruskuntotestillä ja mittojen ottamisella. Sen jälkeen lähdettiin tekemään Monnan laatimaa saliohjelmaa läpi. Ei se ollutkaan niin vaikeaa ja kamalaa, kun ajattelin. Aika perusliikkeitä tehtiin, ja tsekkailtiin oikeat painot ja vastukset + tietenkin asennot. Ajattelin mennä tänään illalla tekemään tuota ohjelmaa itse läpi ensimmäistä kertaa.

Jätte Kunkku Feelis onnistuneen salitreenailun jälkeen! :)
Siinä olikin eilisen kuntoilut, päivän PÄÄohjelmana oli jotain ihan muuta. Hanna nimittäin oli luvannut tehdä mulle viimeisen kesälomaviikon kunniaksi afrokiharat!!! Niitäpä sitten pyöriteltiin piikkikamman ja muotoiluraudan avulla hyvät 2,5 h.



Muuten homma sujui melko kivuttomasti, paitsi että peffa vähän puutui. Lopputulos oli varsin Nelli Nuudelipää-henkinen!



Ja sitten kunnon ravistelua, sormilla haromista, ja nuudelikiharoiden "halkomista" latvasta kiinni pitäen ja kiharoita kahta vetäen.




Lopputuloksena tällainen seksikäs pörröpää.


Lähdettiin ulkoiluttamaan kesäafroa Mattolaiturille, laitoin oikein huulipunaa ja teema-asun! Ja täytyy sanoa, että sinne kävellessä askel kyllä keinui pehmeän rytmikkäästi, yamman! :D Tunsin oloni superkissaksi, ja tunnen edelleen, vaikka kostean yön jäljiltä pehko onkin vähän bed head'ahtanut!

Lähdin yhdelle (soodavedelle) Mattolaiturille ulkoiluttamaan kesätukkaa. Ei alkoholille piti, hyvä minä! :)
Eilisen syömiset menivät aika lailla nappiin, paitsi, että kalorit jäivät vähän vajaiksi. Söin meinaan tosi kevyen lounaan salitreenin jälkeen, ja seuraavan kerran kunnolla vasta iltakympin aikaan. Vatsaa kipristelikin illalla sitten siihen malliin…

Eilisen Kalorilaskurinäkymä, on piirakat aikas kohdillaan!

Aamiainen:
2 munan munakas, jossa:
3 siivua kinkkuleikettä
1/4 avokado
5 g vuohenjuustogoudaa
kourallinen paahdettuja auringonkukansiemeniä
Kuppi mustaa kahvia
vettä

Lounas:
3 kalkkunanakkia
1/2 jättipihvitomaatti
pätkä tuoretta kurkkua
protskupatukka (kookos)

Välipala:
Muutama viipale vesimelonia

Illallinen:
Paistettu kuningaskampelafile
höyrytettyä kesäporkkanaa ja fenkolia
kurkkua
1/2 Naturdiet choco fudge-patukka

Taikinaa on vielä, mutta siitä viis, KUN ON  NIIN HIENO TUKKA!!! :D
Nyt lähden pyöräilemään kaverin kanssa. Bikinit on päällä, eli tähdätään jonnekin pulahtamaan. Kotiin, tai jonnekin suojaan täytyy kuitenkin ehtiä puolenpäivän aikaan, silloin näyttäisi pukkaavan sadetta ja ukkosta tänne pääkaupunkiseudulle. Pelastan leijonanharjan! Ja muuten pyöräilykypärä ei mahdu todellakaan päähän, yritin! Ei kait auta muuta, kun tuutata kikkaroihin kunnolla lakkaa, niin on sitten leijonanharjakypärä omasta takaa! :D




Photobucket

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno afrokampaus. Tommoset hiukset toivoisin ittelleni. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, tää on ihanasti viilentävä kesätukka. Tuuli ohjautuu kätevästi suoraan hiuspohjaan! :)

      Poista
  2. onpa siisti tukka :) voi olla että mulla ei kestäs persaus eikä kyllä hermo istua meikän tukkaa kikertämässä, vaikka oiskin lopputulos sen arvonen :D. Ja hei ihan törkeen kovaa tsemppiä sulle pt-treeneihin. Kovaa ja korkeelta ;).

    -hanna-
    http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!!! :) En tiedä onko peffa hellänä salitreenin, vai tuon kiharrusoperaation jäljiltä, joka tapauksessa takalistossa tuntuu! ;)

      Poista