tiistai 22. heinäkuuta 2014

SYÖN + JUON = TURPOAN

Voihan rähmän räpylä! Eilen aamulla niin innoissani hehkutin turvotuksen laskemista, ja kilojen tippumista. No arvatkaapa mitä tapahtuu, kun päivän ruokavalio näyttää tältä:

Aamiainen: persikka
Late lunch: Pasta Carbonara, 2 palaa hiivaleipää, voita, 2 palloa raakajäätelöä (banaani-raakasuklaa ja mansikka-kookos), musta kahvi
Automatkaeväänä: Pieni kourallinen kovia salmiakkeja
Terassilla: Lasi samppanjaa
Illallinen: 2 härkävarrasta, pieni salaatti fetalla, läjä ranskanperunoita, 1/2 dl majoneesia, ketsuppia, 16 cl punaviiniä
Automatkaeväänä: Classic Mint-jäätelö, muutama kova salmiakki
Iltapala: 2 siivua ruisleipää, voita, kinkkua, lakritsiprotskupatukka

…ETTÄ SELLASTA!

Ja eilisen kunniaksi vaaka näyttikin sitten 1,1 kg enemmän, eli 66,2 kg kuin eilen. Vähän meinasi kismittää tuossa aamulla, mutta sitten otin pienen juttutuokion itseni kanssa. "Ihanko tosissasi kuvittelit, ettei herkuttelu näkyisi aamuturvotuksena…?!" No en tietenkään kuvitellut, vaan tiesin eilen tasan ja tarkalleen mitä tein. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa, ja jumppavaatteet päälle! Ode on kohta viikon ajan tehnyt 20 minuutin aamutreeniä tuossa olkkarin lattialla, ja tänään hyppäsin treeniin mukaan. Sillä ne viimeiset kismittelyt katosi, onneksi!

Ketutus karkoitettu, nyt jo vähän hymyilyttää!
Ja treenin päälle kunnon munakasaamiainen. Tai, no oikeastaan lounas, sillä kello oli jo 11, kun pääsin syömään. Munakas on mun vakkaribrekkari, tällaisella reseptillä mentiin tänään:


2 munaa, sekaan tuoretta basilikaa silputtuna
4 siivua ylikypsää saunapalvikinkkua
n. 10 g vuohenjuustogoudaa
1/4 punaista paprikaa
1/4 avokadoa
1/4 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä

Helpointa ja nopeinta on pilkkoa kinkku, juusto ja paprika sähkösilppurissa/monitoimikoneessa. Sitten vaan täytteet munakkaan sisään, ja taitto. Suolaa ei mun mielestä tarvitse lisätä, sitä tulee ihan riittävästi kinkusta ja juustosta. Lisäksi kupillinen mustaa kahvia ja paljon vettä!



Pakko muuten hehkuttaa tähän väliin yhtä lempigadgeteistani: OBH Nordican tyhjiöimuria! Se on ihan huippu, varsinkin puolikkaiden hedelmien ja vihannesten säilyttämiseen. Avokado varsinkin on herkkä pilaantumaan, vaikka se olisi elmukelmutettuna jääkaapissa, ilman happi tekee sille samantien tepposensa. Tavara pussiin, pussin suu kiinni (laitteen mukana tulevalla sulkemisavustimella, tai ihan vaan käsin), ja imurilla ilmat pois pussissa olevasta venttiilistä. Ostin omani vuosi sitten Verkkokauppa.comista.

Run Garfield, RUN!!!
Tänään meinaan taas juosta 15 km tuossa alkuillasta, eli viimeistään klo 15 olisi kevyt ip-ruokailu… Parisen tuntia siihen lenkkiin menee jos juoksen suunnilleen samalla tahdilla, eli keskimäärin 8 min 30 s/km. Tilasin juuri iskältä iltasalaatin juoksun päälle! Haaveilen saavani siihen mansikoita, hieman vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä perusvihreiden lisäksi. Hän lupasi hoitaa, aikas hyvä palvelu, vai mitä sanotte! ;) Me ollaan isin kanssa sellaisia Wanna Be, Never Gonna Be -kokkeja. Kokeillaan aina kaikenlaista, ja unohdetaan samantien missä suhteessa mitäkin laitettiin. Veli sensijaan on ammattilainen, oikein keittiömestari, mutta hän on tänään töissä, eli sallittakoon iltalepo patojen ja kattiloiden ääreltä!

Nyt taas ulos, huomiseen! :)


Photobucket

3 kommenttia:

  1. Liittyy vain snadisti postaukseen, mutta mistä noi kivat kollarishortsit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiibs, shortsit ostin viime kesänä Stadiumista. Oon kyllä nähnyt paljon samanlaisia tänäkin kesänä esim. H&M:ssa!

      Poista