keskiviikko 10. syyskuuta 2014

AKILLESJÄNNE KAATOI SUUREN SOTURIN


Ei auttanut toive Universumille eilen… Niin se vaan oikea akillesjänne ja säären pienet tukilihakset kipeytyivät pahemman kerran, enkä taaskaan päässyt balettitunnille! Nyt harmittaa ihan vietävästi. Harmittaa myös se, että kävely on tosi vaikeaa, joudun klenkkaamaan päästäkseni liikkumaan. Hierominen tekee tosi kipeää, ja mietinkin tässä, että onkohan lihaksissa/jänteissä/jossain pieni tulehdus… Laitoin illalla Voltarenia ja pidin jalkaa kymäkääreessä. Nappasin myös Buranan, sen verran kipeä kinttu oli. Pers! Ja Hannan häät on lauantaina!!! Se on no-no korkkareille. Onneksi kyseessä on "latohäät", joten voin hyvin juhlia korottomana. :) Tosin mekkoni on melko pitkä, joten laahaamisvaara vaanii helmassa… Ah, ongelmia.
Koska käveleminen on haasteellista, yritän tehdä tämän ja huomisen päivän siirtymät polkien. En tiedä onko sekään hyvä tuolle oikealle jalalle, mutta en saa tähän hätään hankittua moottoroitua pyörätuoliakaan. Pers ja pers, ynnä kaikki muut sadattelut!

Nyt jatkuu työhommat, toivotaan, että jalka tokenee pian.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Urheilija ei tervettä päivää näe.... Ihan korotonkaan ei taida olla hyvä, koska näin akilles "venyy", pieni koroke voi helpottaa painetta. Paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, Riitta! Ja totta turiset täyskorottomuudesta. Sain samaisen akillesjänteeni pahimpaan kuntoon juontaessani pari vuotta sitten Sokoksen viikon mittaisen Kutsu kauneuteen-tapahtuman ballerinoissa! Siitä alkoi lähes puoli vuotta kestänyt kipukausi. Nyt jalka on jo parempi, aion huidella häissä pienissä koroissa! :)

      Poista