maanantai 1. syyskuuta 2014

KATSAUS VIIME VIIKKOON JA PÄIVÄN PUNTARILUKEMA

Huh, mikä viikko takana! Viime keväänä viimeksi on ollut vastaavanlaista juoksua pää kolmantena jalkana keikalta toiselle. Eilen, viikon ainoana vapaapäivänä, tuntui tosin, että se pää on kainalossa, ja teki mieli haudata se maahan, niinkuin strutsi konsanaan! Oh well, syys- ja lokakuu ovat aina tällaisia. Muoti- ja kauneusalalla tapahtuu paljon, ja loppuvuotta kohti mentäessä tahti tiivistyy entisestään… Tässä muutamia kuvia ja tunnelmia kuluneelta viikolta:


Kello soi viime viikolla joka aamu klo 06.00. Painan aina torkkua, ja jään hetkeksi heräilemään & heiluttelemaan varpaita peiton alle. Nousen kuitenkin ylös ennen 06.09, jolloin torkku tärähtäisi soimaan. Sitten aamurutiinit, ja uuden päivän kimppuun! (rutiineista tulossa asiaa seuraavassa postauksessa!)


Torstaina kaunistin Paula Vesalan Nelosen ja Vain Elämää-sarjan pressitilaisuutta varten. Samalla heitettiin hetkeksi hyvästit, sillä neitonen muutti viime viikonloppuna perheineen Ison Valtameren taakse. Saapa nähdä millä mantereella sudin meikkiä ja tukkaa Paulalle seuraavan kerran! ;)
TÄÄLLÄ Paulan haastattelu Nelosen pressistä, käykää kurkkaamassa.


Sain Paulalta lahjaksi pari jättimäsitä oman maan kesäkurpitsaa! Niistä syntyy tällä viikolla syyskeitto, jota meinaan kutsua joukon ystäviä nautiskelemaan. Pitäisi keksiä joku hyvä ohje… Jos jollain on ideoita, heittäkää tänne päin! 


Paula lähti pressitilaisuuteen, minä jatkoin palaveri-iltapäivää. Oli kirjanpitäjän tapaamista, messujen suunnittelua, myöhäinen lounastapaaminen, ja päivän päätteeksi tämän viikon perjantaina järjestettävän Gloria Fashion Shown meikkilookkien ja -aikataulujen suunnittelua. Vedän Lumena-tiimiä, ja olen vastuussa näytösmallien + muiden lavalle nousevien kaunottarien nassuista. Kahvia kului (ja piccolopullo kuplia)! :D


Perjantaina olikin vuorossa pitkä kuvauspäivä. Costume-lehti käynnisti keväällä Tähtistailaaja-kilpailun. Kuka tahansa saattoi osallistua uuden stylistilupauksen etsintään kevään aikana järjestetyllä karsintakiertueella, jonka aikana jatkoon valittiin semifinalistit. Heistä finaalin valikoitui viisi lupaavinta stylistinalkua. Viimeinen virallinen tehtävä oli stailata Krista Siegfrids Zalandon vaatteilla ja Iberon koruilla + asusteilla. Näitä kuvia siis kuvattiin perjantaina. Minä toteutin finalistien toiveiden mukaiset meikki- ja hiustyylit Natural Code by Lumene -meikeillä ja Cutrinin muotoilutuotteilla.


Päivä oli todella hauska, mutta sen verran intensiivinen, että uni tuli jo ennen iltaruokaa. Oskari herätti ihanalle lohi-illalliselle, jonka jälkeen painelin suoraan takaisin pehkuihin. Hektinen viikko tuntui toden teolla hartioissa, jaloissa ja mielessä…Lauantain vietin Forumin kauppakeskuksessa, missä järjestettiin Tähtistailaaja-skaban live-finaali. Laitoin Kristan lavakuntoon ja puuteroin tuomareiden nenät. Päivä oli tosi kiva, sillä meikkaamisen lomassa hengailin kaupoissa, kävin lounaalla, ja sitten taas vähän puuteroin ja kohentelin Kristan ja tuomareiden hiuksia ennen lavalle astumista. Kisan voitti Anu Niemiaho, joka kokeili stailaamista ensimmäistä kertaa elämässään. Tästä tytöstä kuullaan vielä, sanokaa mun sanoneen! :) Olen harmitellut koko viikon, etten ole ehtinyt päivittämään blogia juuri lainkaan. Tosin Laihisraivaroinnin näkökulmasta ei ole ollut juurikaan kerrottavaa… Söin koko viikon ihan OK, tosin ihan liian epäsäännöllisesti, ja luultavasti liian vähän. Vettäkään en tainnut juoda niin paljon, kuin hektinen rytmi olisi vaatinut, kahvia kului sitäkin enemmän. Liikuntakertoja kertyi ainoastaan yksi, sekin vasta eilen, kun pyöräilin Mäkelänrinteen uintikeskukseen treenaamaan vesijuoksua Monnan kanssa. Summa summarum tästä seitsemännestä raivarointiviikosta: ei mennyt ihan nappiin! Vaaka näyttikin tänä aamuna 300 g enemmän kuin viime viikolla, eli päivän lukemana 63,4 kg. En hätäile, en edes hermostu, mutta tiedostan tilanteeni. Onneksi tämä ja huominen päivä ovat office-sellaisia, eli aion istua koneella asioita hoidellen, pitää välissä kunnon ruoka- ja kaffepaussit, ja painella päivän päätteeksi liikkumaan!Ja vielä loppukevennykseksi: HYPPÄSIN EILEN KYMPISTÄ!!!

Monnan treenin jälkeen tuntui, että olisi ihana käydä vähän hyppelemässä tornista. Aluksi luulin, että 7 ja 10 olivat kiinni, joten tein pari loiskautusta vitosesta. Sen jälkeen menin verestelemään pää edellä hyppimistaitojani ponnahduslaudalle, kunnes huomasin, että pari pikkukundia tuli alas korkeimmalta tasanteelta. Ei muuta kuin kipuamaan. Seisoin ylhäällä itsevarmana, ja katselin rauhallisena Märskyn ikkunoista näkyviä puiden latvoja ja korkeita kerrostaloja. Sydän takoi kuitenkin vimmatusti, ei kuitenkaan pelottanut. Sitten se tyttö siellä alhaalla nosti 10-lapun ilmaan, otin vauhtia ja LOIKKASIN! Ah, mikä ihana tunne! Molskahdin veteen suorana kuin kynttilä, ja upposin syvälle ohti altaan pohjaa. Katsoin ylöspäin, ja näin kuinka pienet ilmakuplat ympärilläni poreilivat hitaasti kohti pintaa. Näky oli huikea, ja rauhallisesti kauhoin itseni takaisin veden päälle. Olisin mennyt uudestaankin, mutta hyppytorni ehdittiin jo sulkea. Palkitsin itseni saunomalla ja höyryissä istuskelemalla, jonka jälkeen poljin väsyneenä ja mieli tyynenä takaisin kotiin. :)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti