tiistai 9. syyskuuta 2014

HIKITREENI KUMITRIKOISSA, JA MUITA TARINOITA TIISTAI-ILTAAN

Olen niin iloinen, että pääsin tänään treenaamaan Monnan kanssa!!! Aika lailla nimittäin tuntuu kropassa ja myös päässä erilaisina jumituksina tuo viime viikon hektisyys. Ja sehän siis edelleen jatkuu… Juoksin pää kolmantena jalkana Märskyyn treeneihin ilman mitään urkkakamppeita, en nimittäin ehtinyt palaverien välissä kotiin käymään! Onneksi olin laittanut aamulla jalkaan trikoot ja kollarin alle hihattoman topin. Niissä sitten vetelin menemään, ja tietenkin paljasjaloin, koska mukanani ei myöskään ollut lenkkareita. Näppäränä tyttönä kiepautin tukan treenin ajaksi ponnarille hopeisella joustavalla rannekorulla! Kuumassa ja kosteassa uimahalli-ilmassa kyllä lensi hiki, nimittäin jalassani oli kumipinnoitetut American Apparellin trikoot! ;) EDIT: Treenattiin siis Cross Fit-alueella, en sentään uinut kumipöksyissäni! :D

Photo via Americanapparel.eu
Treenin jälkeen nähtiin Oskarin kanssa kaupungilla. Ensin oli tarkoitus käydä kaupassa, ja tehdä ruokaa kotona, mutta nälkä olikin pitkän palaveripäivän + tiukan hikoilun jälkeen sen verran kova, että päädyttiin ravintolaan syömään. Herkuttelin vihersalaatilla, jossa oli pinjansiemeniä sekä loimulohella, korvasienillä ja vihreällä parsalla, mums! Masut täynnä lähdettiin hakemaan Stockan kantistarjouksessa ollutta kahvimyllyä. Se on oikein sähkökäyttöinen, enpähän enää aamutoilaile, ja jauha kahveja ajatuksissani lattialle, kuten taannoin! ;) Käsikäyttöinen siirtyy työhuoneelle.


Sateinen ilma oli jotenkin ihanan romanttinen, ja päätettiin istahtaa höpöttelemään ja katselemaan kadun vilinää teekupposen & MUSTIKKAMUFFINSIN äärelle Starbucksiin. Antauduin, mums, mums! :D Pistelin poskeen puolikkaan muffarin. Vähän jännitän, että näinköhän lähtee taas lapasesta tämä herkuttelu. Niin olin ajatellut pitää nollalinjaa tämän viikon, mutta kyllä ne viime viikon aikana nautitut sokerinmuruset jäivät kutittelemaan kielenkantaa. Otan tämän kohtuudella herkuttelun nyt omana hlökohtaisena tieteellisenä tutkimuksena. Tarkkailen mitä painokäyräni ja vyötärönseutuni sanovat, voisinkohan sittenkin oppia harkittuun ja HALLITTUUN herkutteluun? Toistaiseksi olen itseni suhteen vielä skeptinen, mutta annan tsäänssille mahdollisuuden.Mitäs muuta? No sitä, että viime viikon pitkistä seisomissessioista ja luultavasti tämän + eilisen päivän platform-lenkkareissa juoksntelusta johtuen oikea akillesjänteeni on kipeytynyt ja turvonnut. Olen syntynyt kampurajalkana. Oikean jalan akillesjänne leikattiin ja nilkka oikaistiin ollessani kahden viikon ikäinen. Vamma ei ole koskaan häirinnyt elämääni muuten, paitsi että oikea jalkani on kokoa pienempi ja pohje puolet kapeampi kuin vasemmassa jalassa, oikeassa jalkapohjassa ei ole juurikaan kaarta ja akillesjänne on kireä. Viimeksimainittu on haitannut ainoastaan mm. balettiharrastuksessa ja treenissä esim. kyykyissä, jalkapohja kun ei pysy maassa. Jalkapohjan kaarettomuus (+ se kireä akillesjänne ja vasenta numeroa pienempi jalka) vaikeuttavat myös koroilla kävelyä.


Viime vuosina olen joutunut olemaan tosi tarkka työkenkieni kanssa. Painelin koko viime viikon menemään Addun Fluxeissani, jotka totesin mainioiksi menopeleiksi pitkinä päivinä kovalla lattialla viime kevään Hair Bible -kiertueella. Silti tuo oikean jalan akillesjänne on nyt jotenkin tosi herkkä ja myös vähän turvonnut. Huomenna aamulla olisi vihdoin balettitunti, jonne haluaisin ihan ehdottomasti päästä. En ole nimittäin päässyt kolmeen viikkoon ojentelemaan, ja nyt olisi pitkästä aikaa mahdollisuus mennä! Täytyypä siis tutkailla aamulla mikä on tilanne jalan kanssa. Lähetänkin nyt Universumiin nöyrän pyynnön, että turvotus laskisi, eikä jalka olisi liian arka treenille. 


Tiukka päivä on huomenna tulossa, herätys sen takia jo 5.30, kääk! Mutta I will make it. Tein itselleni oikein lukujärjestyksen, että monelta/missä pitää olla ja mitä tekemässä, ettei sekoa pää! ;)

Nyt hyvää yötä, kuullaan taas pian!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti