tiistai 2. syyskuuta 2014

WHEN THE SHIT HITS THE FAN

Kuinka jumiin voi ihminen niskansa saada? Niin jumiin, että tulee itku, kun valvoo puoli yötä kivun ja puutuneen kaulan & naaman takia. Kyseessä on siis vasen olkavarsi ja niska-hartiaseutu. Jumitus alkoi viime viikon torstaina, ja se paheni viikonloppua kohti. Muutettiin Monnan kanssa sunnuntain painoharjoittelu vesijuoksenteluksi juuri tämän jumituksen takia. Veden kevyehkö kauhominen tuntui tuolloin ihan OK:lta, mutta Monna veti joka tapauksessa tosi iisin treenin keskittyen enemmän jalkatekniikkaan.

Itsehoito, paras hoito…?!
No, eilinen oli tosiaan office-päivä. Naputin meilejä, aikataulutin ja suunnittelin Gloriaa, soittelin ristiin rastiin, ja suoraan sanottuna kyhjötin kymmenisen tuntia pöydän ääressä. Illalla kävin juoksemassa viiden kilsan lenkin, ja yritin samalla vetreyttää hartioita ja päätä (sisäisesti). Lenkin jälkeen hieroin niskaa ja olkavartta Japanista ostamallani muhjimisrullalla, jurskin oikein kunnolla! Hetkeksi tuntuikin, että kipu helpotti, naaman puutuminen ainakin väheni. Hieronnan jälkeen väsytti ihanasti. Makoilin tovin piikkimatolla ja lämmittelin niska-hartiaseutua kauratyynyllä. Sitten se taas tapahtui; *PIM!* Päässä pyöri miljoona ajatusta ja kipu senkun yltyi. Pyörin tovin sängyssä, kunnes itkuisena päätin nousta ylös, napata Buranat naamaan ja mennä olkkariin lukemaan. Yön pimeydessä olo oli epätoivoinen, ketutti. Onneksi nukahdin lopulta sohvalle.
Komia on mustelma tuossa kädessä, sen verran voimalla tuli eilen murjottua. Naama ja leuka olivat ihan puuduksissa, mutta kivun alkupiste tuntui olevan tuossa olkavarressa… Pääsin äsken onneksi peruutusajalla Harrin hoteisiin China Liangtse Wellnessiin, hän on jo parin vuoden ajan hieronut jumituksiani. Voitte vaan arvata mikä oli ilme, kun hän näki tuon mustelman!Uskon, että tämä jumitus on psyykkis-fyysistä. Nyt on meinaan aika kova stressi päällä ja monta rautaa tulessa. Paljon on kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista tiedossa, mutta mukana on myös sellaisia juttuja, jotka vaativat tiukkoja, ei aina niin kivoja neuvotteluja, ja kylmäpäistä keskittymistä. Nuo asiat kuuluvat olennaisena osana työhöni, mutta kun niitä kertyy paljon päällekkäin, alkaa kroppa näköjään oireilemaan. Toki jumitus johtuu varmasti myös siitä, että viime viikolla oli useampi ylipitkä työpäivä joiden aikana pidin käsiä jatkuvasti ylhäällä + siihen päälle kyyryssä koneella istumiset… Pisteenä iin päälle pankista tuli ilmoitus, että mun luottokortilla on makseltu Ruotsissa jotain lentoja lähes 800 € arvosta ja se on nyt suljettu. Että seuraavaksi rikosilmoitusta ja korttireklamaatiota tekemään!Kaikesta huolimatta pidän mielen positiivisena, nyt äidin ja isin luo syömään lohturuokaa! :D

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti