torstai 28. elokuuta 2014

YHDEN LEUAN METSÄSTYS JATKUU

Leuanmetsästys on edelleen käynnissä! :) Aloitin oman haasteeni melko tasan kuukausi sitten, perjantaina 1.8. Tarkoituksenani oli tehdä vähintään yksi leuanvetoliike mahdollisimman pitkälle joka kerran, kun kuljen makkarin ja keittiön välissä olevan tangon ali. Nooooooh… Ei ole aivan toteutunut, mutta sanotaanko nyt, että joka toinen päivä olen tehnyt ainakin 2-3 vetoyritystä. Tämän kuun alussa en pystynyt edes roikkumaan tangossa kunnolla. Nyt lihakseni ovat vetreytyneet, ja uskon, että hermotukseni parantunut yleisen treenailun myötä aika lailla! Niinpä sain uutta puhtia, kun uusin Kauneus & terveys-lehti tipahti tänään postiluukusta! Sivulta 88 löytyy nimittäin HAASTE:  K&T haastaa kaikki halukkaat lataamaan oman leuanvetokuvansa FBiin 1.12. mennessä. Palkintona on hienot Merrellin treenikengät! Jutussa on myös kunnon ohjeet ja hyviä vinkkejä leuanvetojen (vai leukojen vetämisen, vai leuanvedon) harjoitteluun.



Oma tämänhetkisen leukailutilanteeni pika-analyysi:

1. roikun tangossa sujuvasti suorin käsin, jalat ilmassa ainakin 15 sekuntia
2. saan tehtyä viisi "laskeutumisleuanvetoa" ilman suurempaa tuskaa (nousen tuolille niin, että leuka on tangon yläpuolella, ja laskeudun hitaasti alas roikkuma-asentoon)
3. saan nostettua ruhoani toisuvasti (ainakin viisi kertaa) ylöspäin muutaman sentin matkan
4. saan tehtyä ns. puolikkaan leuanvedon, jos seison lähtöasennossa jalat maassa
5. en edelleenkään saa tehtyä yhtään täydellistä leuanvetoa (= lähtöasento kädet suorana roikkuen, jalat ilmassa, leuka nousee tangon yläpuollele) 



Eli: AION SAADA YHDEN LEUAN SYYSKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!
Ja jes, latasin juuri tuon tämän päivän leuanvetokuvan K&T:n Facebookkiin! :D



Photobucket

2 kommenttia:

  1. Etsiskelin Neiti X:ää tämän iltaiselta Saiffan housetunnilta, mutta ei näkynyt :/
    -Minkkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei Minkkis! Ilta meni Glorian näytösmeikkihommien parissa, jonka jälkeen menin tänään Afrikkaan muuttavan kaverin pakkausavuksi! Kalenterissa kyllä oli ylhäällä, mutta pahus. Voi olla, että ens viikollakin jää, toivottavasti ei!!! Oliko hyvä tunti? :)

      Poista