perjantai 22. elokuuta 2014

PENSSELITÄDIN PÄIVÄN PIKAKUULUMISET

Pikainen päivän päivitys ennen nukkumaanmenoa: Aamu alkoi tapaamisella Sarin kanssa, joka kehuskeli seinäkyykänneensä eilen 3 minsaa. Olin ihan, että KÄÄK, itselläni tänään menossa vasta 1 min 50 s, ja eilinen 10 s vähemmän tuntui jo tuskalta. Sain Sarilta mukaani uusimman Me Naiset-lehden, jonka pääjuttua, eli Martina Aitolehden haastattelua ehdin aloittaa lukemaan aamulla. Juttu oli koskettava, ja päätin lukea sitä eteenpäin äsken iltakyykätessäni. Hups, niinhän siinä sitten kävi, että vähän vajaan kahden minuutin sijaan vetelinkin juttuun uppoutuneena kolme! Hah! :D Huomenna meinaan kuitenkin palata normirytmiin, joten 2 minuutin istunnon ei tämän päiväisen jälkeen pitäisi tuntua miltään…

Pensselitäti tähyilee Sokoksen edessä kohti tämän päivän lounaspaikkaa, eli Ravintola Da Vincia!
Päivän look oli tämän moinen: villahame COS, paita Katri Niskanen, henkselit Diesel, timanttiballerinat Zara, kännykkäpussukka Selected Femme, prillit Dolce & Gabbana, huulilla Lancôme L'Absolu Velours sävy 493 "Velours de Violine".  

Yksi tämän päivän Lancôme Grandiôse Lookeista by Minä
Treenailut on keskiviikosta alkaen jääneet nolliin, mutta mieli kaipailee jo kovasti lenkille ja lihaskuntoa tekemään. Ensi viikolla pääsen vihdooin myös tanssitunneille, jee! Jos vaan millään jaksan, herään huomenna aikaisin, ja painelen ennen viimeistä Lancôme-päivää aamulenkille. Nyt menen lukemaan Martinan haastattelun loppuun, ja painelen piikkimaton kautta pehkuihin!

Huomiseen! :)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti