keskiviikko 6. elokuuta 2014

NYRKIT HEILUIVAT KOFFIN PUISTOSSA

Helle se vaan jatkuu Helsingissä, huhhuh… Tänään on ollut työteliäs päivä. Ensin oli aamulla officehommia koneen ääressä, ja loppupäivä tukkavideoiden kuvailua. Äsken palasin juuri Koffin puistosta, missä olin pitkästä aikaa potkimassa ja lyömässä. Pehmusteita, tottakai! :) Olen aikanaan harrastanut potkunyrkkeilyä, ja sovittiin viime viikolla vanhan lukiokaverini kanssa kyseiseen lajiin perustuvat treenit tälle iltapäivälle. Akira on todellinen ikiliikkuja, oli jo lukiossa! "Elämäntapahikoilija" on hänen oma määritelmänsä. Niinpä tartuin heti tilaisuuteen, kun hän ehdotti yhteistreenejä puistoon.

OM-BUJAKA!
Kun päästiin paikalle, todettiin, että iltapäivässä tulee olemaan vahva Yin –Yang -asetelma. Samaan aikaan meidän vieressä nurmikolla oli nimittäin yli 200 joogia! EDIT: n. 400 joogia!!! Satu Tuomela veti ilmaista puistojoogaa auringonpaisteessa, ja me siiinä sulassa sovussa mätkittiin menemään Yang-energioita varjon puolella. Aloiteltiin lyöntitreeneillä siinä joogaajien kyljessä, mutta todettiin, että on syytä antaa takariviläisille rauhaa ja ottaa vähän etäisyyttä… Sen verran kova mäiske potkuista meinaan kuului!

Yang-soturinaiset Akira & Marsu

Raivokasta potkimista, I like!
Sykemittari näytti reilun tunnin mittaisen treenin päätteeksi kulutukseksi 695 kcal, tehokasta siis! Olen viimeksi käynyt kickboxingtreeneissä muistaakseni vuonna 1997, joten hieman jännitti kuinka muistan tekniikkaa. Ihan hyvin se kuitenkin sujui, kun päästiin vauhtiin. Tästä treenistä on tulossa lisää matskua lähitulevaisuudessa, stay tuned!
Päivän ruokailuista sen verran, että aamu alkoi jälleen munakkaalla ja mustalla kahvilla. Söin myös raejuustopurkin jämät yhdistettynä kouralliseen pensasmustikoita. Lounaaksi hain Sis. Delin salaattibuffasta melkein puoli kiloa ihania vegeherkkuja. Oli kikherneitä, bataattia, buguria, ja vaikka mitä kaikkea! Nälkä on pysynyt poissa tähän saakka. Äskeisen treenin jälkeen söin kyllä nektariinin, ja nyt ennen illallista nappaan vähän rahkaa ja mysliä + viimeiset jääkaapissa olevat pensasmustikat. Sen jälkeen vien Oden syömään!!! Raukan nimittäin piti päästä kesälomalle jo eilen, mutta kirjaprojekti jota hän työstää, venyy yhä vaan edelleen, ja vapaus koittaa vasta huomenna iltapäivällä. Tiedän, että Suureen Suunnitelmaani kuuluu EI! ulkonayömiselle. Tänään haluan kuitenkin palkita urhean uurastajan kivalla dinnerihetkellä Strindbergillä. Siellä on loistava ruokalista, joka sisältää myös mainioita salaatteja. En siis aio tinkiä omasta ruokavaliostani!

Huomiseen! :)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. eikä, vitsi ois itekki kiva päästä vähän tyynyjä lätkimään ;). Nuoruudessa tullut lätkittyä myöskin enemmän juurikin pn harkoissa :D Hassua. Oliko tekniikka vielä selkärangassa?... Aiaiaia vähän kade :D tsemii nainen ;) hyvältä näyttää

    -hanna-
    http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Moikka Hanna! Aika hyvin tuli potkut, lyönnit ja suojaus selkärangasta, ja pari kertaa kun tein vähän väärin, muistin, että "Ai niin, tässä piti pitää ranteet tiukkana!" tms. Kivaa oli, todellinen RAIVARITREENI! ;)

    VastaaPoista