tiistai 26. elokuuta 2014

EILISEN JA TÄMÄN PÄIVÄN KUULUMISET

Kaksi tiukkaa työpäivää takana, huomenna onneksi ihan normipituinen rupeama luvassa. Olen nyt herännyt joka aamu tosi ajoissa, jotta ehdin istua koneella hoitamassa "toimistohommia" ennen varsinaista työpäivää. Illalla on tullut vielä vastailtua meileihin, joten eilinen ja tämä päivä ovat venyneet 14- ja 12-tuntisiksi. Oh well, yksityisyrittäjän arkea…! En valita. Eilinen meni Sokos Beauty Newsin kansikuvauksissa. Mallina oli Suomipopin Aamulypsyn Anni.  Värjättiin Hannan kanssa tukkaan uusi leiskuva syyssävy ennnen kuvausta A.K.A. Luovassa. Tehtiin kuvauksista myös pari videota, kerron, kun ne julkaistaan!

Kuva via Annin Instagram!

Päivän vika ruutu! Kun lähtee lapasesta…! ;) 
Illalla suunniteltiin vielä ensi viikon Gloria Fashion Shown staileja yhdessä muotitoimittaja-stylisti Liisa Kokon ja hiuksista vastaavan Miika Kemppaisen kanssa. Vedän itse näytöksen Lumene- meikkitiimiä!
Eilinen pitkä työpäivä siis päättyi vasta yhdeksän jälkeen illalla. Kyllä ruoka, ja sen päälle muutamat aurinkotervehdykset maistuivat. Pää ja kroppa olivat meinaan sen verran jumissa, että oli pakko vähän nollailla. Juoksemaan en jaksanut, enkä halunnut enää noin myöhään lähteä, joten tein minitreenin olkkarin lattialla. 2 min 10 s meni parvekkeen ovea vasten istuen, tuskaa teki!

Ruokailut meni eilen vähän huonosti; aamulla tuorepuuroa, välipalaksi muutama palanen omppua, salaattilounas kahden aikoihin, välipalana hedelmäsmoothie seiskan kieppeillä, ja iltaruoka (kananrintaa ja avokado-fenkolisalaattia) vasta klo 22. Turhan vähän oli välipaloja, ja sen kyllä huomasi pinnan kireydestä… Pitää ruveta ottamaan enemmän eväitä mukaan matkaan, kun on pitkiä päiviä tiedossa!

Seinäkyykkyhaastetta kynttilänvalossa… 

… ja sen perään kevyttä iltajoogailua.
Tänään olin opettamassa pitkän päivän Maker Academyn meikkaaja-maskeerajaoppilaille hiustenlaiton saloja. Pidettiin muotoiluraudan käytön tehopäivä, ja harjoiteltiin tupeeraustekniikoita. Huomenna jatketaan kihartamisen parissa! Tänään oli tosi kiva päivä, ja odotan innolla huomista. Aamulla on balettitunti, jonka missasin viime viikolla, eli odotan huomista tosi, tosi paljon!!! :D

Tämän päivän opetusohjelma.
Nyt seinäkyykkäyksen kimppuun, ja sitten unille. Meinaan tehdä taas huomenna "aamuvuoron" koneella ennen balettituntia ja opetuspäivää… Kaffet vaan valmiiksi odottamaan, ja kuivaharjaten kroppa hereille! ;)


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti