keskiviikko 20. elokuuta 2014

KUN UNI EI TUU… SIIVOA TYÖHUONE!

Eilinen oli todellinen puuhapäivä alusta asti. Oli palavereja, kävin vähän PR-toimistoissa katselemassa tämän syksyn uutuuksia, treenasin Monnan kanssa ja tapasin perhettä. Tuplasatsi (70 ja 80 sekuntia) seinäkyykkyjäkin tuli tehtyä, unohdin nimittäin suorittaa maanantain istunnon! ;)

Tiukka täti sovitteli Persolin arskoja Sopraano-Promode PR-toimistossa

Adidakselta on tulossa lokakuussa kauppoihin tällaisia herkkuja, kiinnostelee kovasti!

Seinä(tanko)kyykkysatsi 1 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa Monnan rääkin päätteeksi.

Sarkiman pikkutytöt poseeraamassa mumin jättiauringonkukkien edessä! :)
No kuinkas sitten kävikään, kun piti mennä levolle… Vanha kunnon *PIM*! Menin ajoissa, noin kymmenen aikaan nukkumaan, makoilin sängyssä piikkimatolla lueskellen aurinkokunnan ihmeistä, ja taisin vähän torkaahtaakin. Sitten sammutin valot, ja samalla sekunnilla mieli heräsi. Ärsyttävää! Kokemuksesta tiesin, ettei kannata jäädä sänkyyn pyörimään. Nousin siis ylös, ja menin keittiön pöydän ääreen lukemaan uusinta Oliviaa. Kello mateli, eikä nukkumattia näkynyt edelleenkään. Sensijaan sisällä tuntui kummallinen ahdistus. Päivän aikana sattuneet päänsärkyä aiheuttaneet työähräykset kaihersivat mielessä ja aiheuttivat levottomauutta. Tuntui, että haluan saada asioita selkeytettyä, lokeroitua ja järjestykseen. Noille työasioille en keskellä yötä voinut mitään, mutta sitten tajusin, että voin purkaa turhan negatiivisen energian työhuoneeseeni! Se on nimittäin ollut jo monta viikkoa ihan järkyttävä kaaos. Siis kirjaimellisesti. Niinpä tartuin toimeen, ja yritin mahdollisimman äänettömästi siirrellä tavarat paikalleen, ja pudistaa työpyhättöni energiat. Lupasin itselleni nimittäin alkuvuodesta, etten tekisi koneella töitä lainkaan työhuoneen ulkopuolella. Vallinneen kaaoksen takia olen lipsunut tuosta pahasti. 1,5 h puuhailtuani rakas "pikkuhuoneeni" näytti tältä:

Oikealla työhuoneeni puhdistuneet energiat aamuvalossa.
Siivousurakan jälkeen kello näytti tasan kaksi, ja kömmin takaisin peiton alle. Uni tuli melkein heti. Kello oli tosi aikaisin soimassa, jotta ehdin tekemään muutamat työjutut + blogin päivittämisen ennen työpäivää. Päätin jo yöllä, että jätän tämän aamuisen balettitunnin väliin, sen verran pitkä päivä on tulossa, ja unitunteja kertyi vajaat viisi. Olen tästä päivästä lauantaihin saakka Helsingin Sokoksella Lancômen uuden Grandiôse -ripsivärin lanseerauskiertueen meikkitaiteilijana. Nyt siis äkkiä mekko päälle, ja kohti Mannerheimintietä! Tulkaahan ihmeessä moikkaamaan, jos keskustassa päin liikutte!!! Ollaan Lancôme-tiimin kanssa paikalla klo 11-19, lauantaina klo 11-17. :)
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti