sunnuntai 10. elokuuta 2014

VIIKONLOPUN KUULUMISET

Supersunnuntaita kaikille! Eilinen vierähti töiden merkeissä, enkä ehtinyt koneelle lainkaan. Tässäpä pieni recap viikonlopun treeneistä ja syömingeistä!
Kas näin heiluu kuula, ja kuula heiluu näin… 
Perjantaina oli treenit Monnan kanssa, tehtiin cross fit-tyyppinen treeni Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Oli aikas trooppiset olosuhteet, tykkäsin. Treeniin kuuului erilaisia "pattereita", eli tein 2-3 liikkeen sarjoja putkeen kellon kanssa. Heiluttelin, kannoin ja siirtelin kahvakuulaa, askelkyykkäsin, hypin ja HIKOILIN! Huomenna mennään taas Märskyyn, saa nähdä tehdäänkö samaa treeniä, vai jotain ihan muuta!


Treenailun jälkeen käytiin Oden kanssa Rullassa lounaalla. Nimensä mukaisesti Rullan ruokalistalta löytyy erilaisia rullia, tarkemmin sanottuna vietnamilaisia kääryleitä. Ne ovat siis kylmiin riisilettuihin käärittyjä herkkuja. Raaka-aineina mm. possua, rapuja, vegeä, härkää, hedelmiä vesikrassia ja aina myös riisinuudelia. Rullia sitten dippaillaan etikka- ja/tai maapähkinäkastikkeeseen. Ravintolan yhteydessä on ihana Nudge-kauppa, jonka hyllyt pursuavat ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja eri merkkien ekologisesti valmistettuja vaatteita, koruja, sisustustavaroita, jne. Suosittelen tutustumaan! Nudge & Rulla sijaitsevat ihan Helsingin ytimessä, aivan hotelli Tornin vieressä. (3 minsaa Stockalta!)


Lounaan jälkeen sitten kotiin valmistautumaan illan Flow-tunnelmointiin. Päätin rakennella festarimeikin timanteista ja glitteristä! (En saanut kovin hyvää kuvaa meikistä, mutta tsekatkaa Instagramista…!) Sädehdin kilpaa Bonobo-keikan strobojen ja lasereiden kanssa!!! Vaikka oltiin porukalla liikenteessä, kävin katsomassa tuon kauan odottamani keikan itsekseni. Tanssin keikkateltassa itseni hikeen. Tunnin endorfiinihurman jälkeen olin ihan harmissani, olisin kuunnellut soitantaa pidempäänkin. Onneksi päälavalla aloitteli heti putkeen legendaarinen Mos Def. WHATTA MAN, gotta love him! Sääli, että lava oli niin valtava, ja kaveri oli liikenteessä pelkän dj:n kanssa. Älytön show-mies, mutta uskon, että olisi toiminut paremmin ison livebändin kanssa…
Mos Def jammaamassa ja joraamassa Flow'n päälavalla perjantaina.
Festaroin kahden yrttiteen, jääkahvin + kahden ruoka-annoksen voimin. Aloitettiin alkuillasta Street Gastron kanaleivällä. Jep, vatsa turposi täysillä chiabatasta…! Myöhemmin hain vielä Tres Bonesin herkullisen lohichevichesalaatin. Tuntui jotenkin vapauttavalta olla juomatta alkoholia. En osaa sanoa miksi, mutta hyvältä se tuntui enivei.

Nokia Lumia Blue Tentissä BONOBO.
Bonobon keikan aikana muistelin aikaa, jolloin aloin käydä klubeilla. Vuosi taisi olla 1996, olin 17-vuotias… Jossain vaiheessa kävin usein ulkona itsekseni, enkä juonut välttämättä kuin vettä. Usein joku tuttu dj oli soittamassa, ja tanssin itseni hikeen ilman minkään sortin nautitoaineita! Sama fiilis puhtaasta hyvänolonhormonien tulvasta valtasi kropan perjantaina. Uskon, että eilinen työpäivä sujui tuon takia niin kevyesti lyhyistä yöunista huolimatta!

Tuleva Rouva Ruusunen, ja nakumeikki! ;)
Tein vielä duunien jälkeen kollegalleni Hannalle koemeikin, hän menee naimisiin ensi kuussa. Tuo Hannan hääpäivä on merkittynä kalenteriin myös Laihisraivaroinnin näkökulmasta: 13.9. saakka on päällä täysin tipaton ja herkuton kausi. Saan myös avata ensimmäisen tavoitevaatelaatikon tuolla hääviikolla ja katsoa josko sieltä löytyisi jotain ihanaa "uutta" päällepantavaa!

Ihanaa, kun kaverit tsemppaavat mun Laihisraivarointia! Hanna toi tuliaisina herkkuja: jätskikukka-asetelman ja mansikoita. Tulin niin hyvälle mielelle tästä, kiitos Hanna! 
Olen itseasiassa tämän viikonlopun aikana tuumaillut, että voipi olla, että jatkan tipatonta ja herkutonta pidempään, sen verran helppoa tämä on toistaiseksi ollut. Itseasiassa olen huomannut, että esim. ennen joka aamu juomani pirteän kirpeä Pirkan luomu omenatäysmehu maistuu nykyään makealta… Samoin kuin Ocean Spray-karpalomehu, jota olen pari kertaa sekoittanut kuplaveden kanssa janojuomaksi. Miltähän siis mahtaisi maistua esim. hääkakku…?! Ällömakealta, arvaan minä. Mainitsin aiheesta Monnalle perjantain treeneissä, ja hän tiesi kertoa kielen makunystyröiden tottuvan uuteen n. parissa viikossa. Edellisen kerran maistoin megasokerimakeaa, eli synttärikakkua tasan kaksi viikkoa sitten lastenkutsuilla. Jos makunystyröilleni ja aivojeni mutkille kerran toistaiseksi riittää hedelmien makeus, ehkäpä ei kannatakaan alkaa herättelemään uinuvaa herkkuhamasteria. Katsotaan, mitä teen…! :)

Nyt juoksukamat päälle, ja pinkomaan! Juoksen veljen laittamia grilliherkkuja kohti. ;) Tällä kertaa otan Vallilasta "kyytiin" kaverini, ja veljen vaimo juoksee meitä vastaan. Maaliin saavutaan siis kolmisin. Laitan bikinit juoksuvermeiden alle, josko Vantaanjoki ei olisi ihan sinileväinen, ja päästäisi pulahtamaan… Kyllä taatusti kelpaa 15 km:n lenkin jälkeen!!!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, sie oot vauhti päällä!! Hieno homma!

    Tuota alkoholiasiaa minäkin mietin tosi paljon toissa keväänä kun pudottelin painoani 8kiloa ja pari kk meni täysin tipattomasti... miksi ja mitenkä paljon? Pitkään meni muutenkin sen jälkeen, etten juonut moneen aikaan edes mitään ruokaviiniä. Nyt taas vähän löysempi vaihe siltäkin osin menossa.

    Ja tanssiminen, voi se on semmoinen asia, jota minun pitäisi elvyttää omassa elämässäni. Siitä pidän ja jonkun verran olen Latinos-tunneilla vuosien varrella käynyt, tykäten kovasti. Sen verran vaan täällä maalla asuminen haittaa, ettei tarjontaa tahdo olla... Mutta josko vaan pitäis minunkin lähteä ihan pelkän joraamisen takia yöelämään...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanssiminen on ihanaa!!! :) Niin klubeilla, lavoilla, kuin tanssitunneillakin. Itse palaan tällä viikolla pitkästä aikaa vanhan kunnon klassisen baletin pariin, saas nähdä kuinka vanha venyy ja taipuu! ;)

      Poista