tiistai 5. elokuuta 2014

17 TUNNIN TYÖPÄIVÄ JA VIIKKOPAINO

Nyt on lomat lomailtu toistaiseksi, ja eilen koitti paluu arkirutiineihin. Eikä muuten ollut mikään pehmeä lasku, "kevyt kenttäpäivä" muodostui nimittäin 17-tuntiseksi, *phew!* Kuvailtiin ihanaa Vilma Alinaa Turun suunnalla mielettömällä mimmitiimillä. Kuvat otti lahjakas Sara Lehtomaa, stailista vastasi Maryam Razavi, ja meikkipensselin & hiusharjan varressa heiluin tietysti minä! :D Valmista matskua tulette näkemään lähitulevaisuudessa. Herätyskello soi klo 4.30, sillä halusin ehtiä syömään kunnon aamiaisen ja tekemään pikaisen blogipäivityksen ennen lähtöä. Tankkasinkin oikein kunnolla: herkkumunakas, tomaatti-avokadosalsaa sekä raejuusto-pensasmustikka-vadelma-cashewpähkinä-hunajaherkkua. Lisäksi paaaaaaljon vettä ja iso kuppi mustaa kahvia. Ehdinpä jopa punnita aamiaisen ja kirjata ruoka-aineet Kalorilaskuriin. Yli 500 kcal tankkaus tuli tehtyä, mutta tämä oli vahvasti suunniteltu veto. Kuvauspäivät ovat nimittäin yleensä sellaisia, että kunnon ruokataukoja ei pahemmin pidetä, ja päivät venyvät usein tosi pitkiksi.

Pensselitäti sutii menemään!
Näin oli eilenkin. Oltiin Maryamin ja Vilman kanssa perillä Raisiossa n. klo 9, ja siitä alkoikin heti tukan ja meikin väsääminen. Ensimmäinen evästauko oli vasta n. klo 14, jolloin nappasin cateringista suuhuni keitetyn kananmunan, kaksi viipaletta reissaria, päällä Oivariinia sekä kolme siivua kalkkunaleikkelettä, muutaman kurkkuviipaleen ja pari luumutomaattia.

Tytöt työn touhussa Ruissalon kauniissa maisemissa.

Illaksi siirryttiin kuvaamaan maastoon, missä pitelin nälkää loitolla banaanin, porkkanan, nektariinin ja keitetyn kananmunan avulla. Vasta auringon laskettua päästiin ajamaan takaisin kohti Helsinkiä, ja päivän ainoa kunnon lämmin ateria tuli syötyä vasta kotona vähän puolen yön jälkeen. En muista milloin viimeksi olisin ruokaillut keskellä yötä, mutta tulipahan sekin koettua! Oskarin laittamat lampaan kruunukyljykset ja kanttarelli-sipulisötkötys maistuivat TODELLA hyvälle. Taisin nälispäissäni vähän hotkia… :)

Sara, "assarinaan" iskä & erittäin ergonominen työasento!

Pitkät kuvauspäivät ovat Laihisraivaroijalle ja kalorinkyttääjälle todellinen haaste. Catering on yleensä varsin leipä/jogurtti/hedelmäpainotteinen, tai sitten tilataan pizzaa. Toki terveellisestikin syödään välillä, mutta usein muonitus haetaan lähimmästä marketista, ja se pidetään mahdollisimman yksinkertaisena ja kaikille sopivana. Jos kuvataan useassa lokaatiossa, muonitus kulkee mukana, joten superfood-pirtelöt ja tuorepuurot täytyy unohtaa! Omat eväät kannattaakin pitää mukana, jos haluaa pysyä tietyssä ruokavaliossa…Ja se painolukema… GRRRRRR!!! Raivarit!!! Paino on noussut viime viikosta. Ärsyttävää. Mutta en masennu! Olen kuitenkin liikkunut ja syönyt koko viime viikon tosi hyvin, siitä olen ylpeä. Reidet ovat kiinteytyneet, ja kylkien kurvit hieman silottuneet. En siis välitä vaa'an lukemasta, vaan pötkin tarmokkaasti eteenpäin. 

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Vaaka on välillä mystinen väline ja oma kroppa myös. Itsellä aamupaino sunnuntaina oli 65kg ja maanantaina 65,7kg vaikka syömiset ja liikkumiset oli sunnuntaina kohdallaan paremmin kuin hyvin. Nesteytys/turvotus yms. saattaa oman kokemuksen mukaan aiheuttaa isojakin heilahteluita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mystiset on vaakojen aatokset, totta tosiaan.Turvotuksen piikkiin itsekin laitan tämän, mutta kyllä se ylöspäin nouseva painokäyrä aina vähän kismittää…! ;)

      Poista