torstai 14. elokuuta 2014

ANNEN SUPERMOOD JA ILTAHERKUTTELUA

Tulin juuri Anne Kukkohovin oman kosmetiikkasarja Supermoodin lanseeraustilaisuudesta. Ihan mahtava juttu, että Madame Kukkohovi on lähtenyt kosmetiikkabisnekseen mukaan. Tiedän hänen nimittäin olevan intohimoinen kosmetiikkafani ja sen sortin tuotetestailija, ettei toista ole! :) Anne kertoi joskus reilu vuosi sitten, että tällaista on suunnitteilla, ja nyt se on sitten totta.
Vielä kerran iso onnenrutistus tätäkin kautta! 



Lanseeraustapahtuma oli Hotel Kämpin Member's Clubilla. Vieraina oli paljon tuttuja ja ihana luomucava virtasi. Paitsi tämän Laihisraivaroijan lasiin, saas nähdä, koska alkavat vauvanodotushuhut liikkua…! ;) Täytyy myöntää, että lasillinen olisi maistunut, sen verran kuuma ja tiivis tunnelma Annen kemuissa oli. Nautiskelin kuitenkin päättäväisesti omat kuplani veden muodossa, kippis! :)


Oli ihanaa nähdä kollegoita, toimittajia ja muita tuttuja pitkästä aikaa kesän jälkeen. Yllättävän moni tuli kyselemään uudesta balettiharrastuksestani, ja kertoi olevansa mukana toissapäivänä ilmoille heittämässäni Selkä seinää vasten-haasteessa! Mm. Kauneustoimittajan arkea-blogia pitävä Kaisa Virtanen kertoi aloittaneensa haasteen suoraan minuutin kohdalta, joten tänään hänellä on jo vuorossa 1 min 20 s! Toisaalta hän myös mainitsi lankuttavansa kevyesti viisi minuuttia... Teräsnainen! Kauneustoimittaja Sini Kesänen, joka on mukana yli 45-vuotiaille naisille suunnatussa Naiselo-blogissa, kehui kasvojeni kaventuneen. Hih, siitä ilahduin tietenkin!


Makeahammasta alkoi vähän kolotella äsken kotiintullessa, ja päätin valmistaa pienen iltaherkun: 

Laitoin kulhoon muutaman ahomansikan, kourallisen pensasmustikoita ja pari ruokalusikallista raejuustoa. Paahdoin pannulla muutamia manteleita sekä pekaani- ja cashewpähkinöitä. Jäähdytin ja murustin ne, ja heitin kulhoon. Mausteeksi revin pari sitruunamelissan ja mintulehteä. Helppoa & herkullista! :)

Nyt meinaan laittaa oman selkäni seinää vasten 30 sekunnin ajaksi, ja sitten unille! Huomenna aamulla on luvassa salitreenailua Monnan kanssa.



Photobucket

2 kommenttia:

  1. Sinä pääsetkin kaikenlaisiin kivoihin tapahtumiin mukaan!! Wau.

    Täällä vedettiin eilen haastepäivä 2 kipeällä pohkeella läpi, kun tulin CrossFit treeneissä jotenkin reväyttäneeksi pohkeen.. No periksi ei anneta! Onneksi oli vasta kyseessä 20 sekuntia ;). Ihanan iltaherkun olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, mahtoi tehdä nannaa… Ota iisisti sen pohkeen kanssa, ettei pahene. Mutta uskon, että sä kyllä tunnet oman kroppasi niin hyvin, ettet tee väkisin jos sattuu. Ja juu, tämän ammatin kiva puoli on se, että saan olla mukana erilaisissa tilaisuuksissa. Tämä Annen juttu on kyllä ihan SUPER! :) Saatiin kolme sample-kokoista tuotetta testattavaksi, kerron niistä heti, kun olen päässyt kunnolla koekäyttämään! :)

      Poista