sunnuntai 24. elokuuta 2014

SYYSSUTINAA

Niin se vaan on, että kesän leppoisat tunnelmat ovat enää muisto vain! Hetkittäin meinaan hermostua, kun pelkään, että kalenteri täyttyy liikaa, enkä ehdi taaskaan pitää huolta itsestäni. Tämän viikon aikana tuo pelko on hiipinyt mieleen siitä syystä, että tein neljän päivän putken vetällä Lancôme-tapahtumaa Helsingin Sokoksella.

Lancôme Ladies Mars & Hans! :)
Tällaiset tapahtumapäivät ovat tosi palkitsevia! Pääsen tapaamaan ja meikkaamaan mielettömän ihania naisia ja samalla levittämään hyvää mieltä ja oloa. Toisaalta samalla tulee oltua todella tiiviisti läsnä, puhuttua, kuunneltua, neuvottua ja opastettua koko kahdeksantuntisen ajan. Tykkään kyllä tosi paljon jakaa naisille kauneusvinkkejä ja -niksejä, joiden tiedän helpottavan arjen kauneusrutiineista selviämistä, mutta varjopuolena on se, että intensiivisen päivän päätteeksi on energiat aika lailla nollissa. Tällä viikolla kävin työpäivän päätteeksi urheilemassa ainoastaan eilen, juoksin pienen n. 3,5 km lenkin reippaalla vauhdilla. Se teki hyvää, mutta myöhemmin illalla olin kyllä aivan naatti, ja uni maistuikin tänään puoli yhteentoista saakka! :)

Eilisen lounaanan Ravintola Loisteen maanmainio Teriyaki-lohisalaatti, jossa mukana quinoaa, slurps!
Onneksi ollaan Hannan kanssa syöty tosi terveellisesti joka päivä, ja illalla Oskari on huolehtinut ravitsevasta ja monipuolisesta ruokailusta. Välipalat ovat ikävä kyllä jääneet nauttimatta, eli kunkin päivän ruokailurutiini on ollut ainoastaan aamiainen, lounas ja päivällinen. Myös veden juonti on ollut epäsäännöllisempää, kuin ns. normipäivinä, jolloin työpäiväni rakenne on hieman liikkuvampi ja monipuolisempi. Tapahtumapäivinä ei välttämättä ehdi pitämään edes pieniä hengähdystaukoja meikkiopastusten välissä. Sen lisäksi on mahdotonta juosta jatkuvasti vessassa, joten meikkipöydällä oleva vesipullo tyhjenee turhan hitaasti. Pitkä yhtäjaksoinen jalkojen päällä oleminen myös turvottaa ja saa nesteet kertymään…

Ääks, keilapallon sormenreiät oikeassa sivureidessäni. Niistä eroon, JA ÄKKIÄ!!!
Aloitin toissapäivänä oikein tosissani taistelun selluliittiä ja nestekertymiä vastaan ottamalla kuivaharjauksen osaksi päivittäistä kauneusrutiiniani. Harjaan itseni hereille aamupesun yhteydessä, ja päivän päätteeksi teen toisen harjauskierroksen. Olen myös yrittänyt vilkastuttaa jalkojeni verenkiertoa iltaisin kylmä-kuumasuihkuttelulla ja nostamalla jalat seinää vasten. Tämä rutiini olisi pitänyt ottaa ohjelmistoon jo 15 vuotta sitten, kun olin seisomatyöläisurani ensimetreillä… Oh well, tässäkin parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Olen päässyt kuoppaihosta aikas hyvin eroon, mutta tuossa "heikomman jalkani" reiden syrjässä on kolme kunnon koloa, jotka näyttävät ihan keilapallon sormenrei'iltä! :D Meinaan tulevalla viikolla hommata jonkun hyvän selluloidivoiteen harjauksen kaveriksi, olisiko suosituksia?

Ah, ihanan inspiroiva alkusyksy!!! Keskiviikkona Helsingin yllä näkyi täydellinen tuplasateenkaari. 
Nyt meinaan lähteä raikkaaseen syysilmaan happihyppelylle! Huomenna jatkuu taas työputki. Alkuviikosta on luvassa kolme toooooosi pitkää päivää, torstaina helpottaa hetkeksi. Sitten onkin taas pe-la meikkiä ja tukkaa, minkä kerkeän! En valita, en hätäile, vaan aikataulutan ja organisoin ajankäyttöni, että ehdin liikkua ja myös hengitellä rauhaksiin tuolla kaiken kohelluksen seassa! :)

Ja hei IIIK!!! Huomenna on aika ottaa elokuun edistymiskuvat. Eli heti aamusta luvassa päivän puntarilukema & pikkariposeerausta. ;)

Aurinkoa sunnuntaihin!!!

Photobucket

1 kommentti:

  1. Heippa,
    tosta sun selluliitti kuvasta tuli mieleen, että ootko kokeillut tai kuullut sellasesta tuotteesta kuin Bliss FatGirlSlim? Ite ostin kaks eri tuotetta tuosta sarjasta ja mietin, että toimiikohan ne oikeasti? :D tässä itsekin pitäis alkaa kuntoilemaan ja ajattelin että tuo tuote oisi hyvä lisä rutiiniin! T. Sanja :)

    VastaaPoista