maanantai 25. elokuuta 2014

VIIKKOPAINO JA ELOKUUN EDISTYMISKUVAT

No pah, eipä tippunut paino paljoakaan viime viikolla, vaivaiset 100 grammaa. Toisaalta edellisviikosta onkin tullut pudotusta kilon verran, eli aikataulussa ollaan! :)Tässä aivan uunituore editymiskuvani, muutosta on kuin onkin tapahtunut, JEE! Kiinteytyminen ja turvotuksen vähentyminen näkyvät selvästi, vaikka painossani ei ole tapahtunut kuin kahden kilon muutos. Tuo ensimmäinen kuva on otettu heinäkuun alkupuolella, eli noin 6-7 viikkoa sitten. Jotta en jysähtäisi näille hujakoille kilojeni kanssa, ajattelin kokeilla tällä viikolla 5:2-henkistä ruokailumeininkiä. Tarkoittaa siis sitä, että kahtena päivänä kalorien pitää pysyä alle 500 kcal:ssa. En ole aiemmin ollut lainkaan kiinnostunut kyseisestä dieetistä, mutta nyt olen lukenut sen aineenvaihduntaa kiihdyttävästä vaikutuksesta useammastakin lähteestä. Onko kellään kokemuksia jaettavana, mielelläni kuulisin kommentteja! Teen tästä aiheesta ihan oman postauksensa, mutta työ- ja treeniviikkoani ajatellen nuo ns. paastopäivät voisivat olla keskiviikko ja lauantai.

Työtyrskyjä päin voimalla tuorepuuron, kahvin ja Laihisraivaroinnin! 
Nyt kohti alkavaa työviikkoa, ja aikas mielenkiintoista MUODONMUUTOSKUVAUSTA! :) Saan kohta kunnian päivittää erään tunnetun kaunottaren tukkatyylin, seuratkaa Instagramiani, niin eiköhän tuossa puolenpäivän kieppeillä paljastu kuka on kyseessä! ;)

Energiaa aamuun harmaudesta huolimatta, mus!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Hei! Minä olen ollut 5:2-dieetillä viime keväästä asti, ja omien kokemuksien perusteella voisin suositella sitä ihan kaikille. Se on oikeastaan paljon enemmän kuin dieetti, tuntuu että koko elämäni on sen myötä muuttunut merkittävästi parempaan suuntaan! Olen paljon energisempi, iloisempi, ja osaan arvostaa elämää aivan uudella tavalla. Olen saanut myös muutaman läheisen ja tuttavan kokeilemaan paastoa, ja hekin ovat olleet aivan yhtä myytyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi! Ok, tämä kommentti kannustaa entisestään kokeilemaan! :)

   Poista
 2. No on muutosta :) Hienoooo :) ja tsemppiä ;)

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista