tiistai 23. joulukuuta 2014

AH, JOULURAUHAA!

Jee, joululoma!!! :D Eilen oli viimeinen palaveri, ja nyt on aika uppoutua joulun tunnelmointiin. Joudun käydä vielä pyörähtämässä kaupungilla, mutta saan onneksi tehtyä tuon keikauksen täsmäiskuna! Mulla on tarkat koordinaatit mitä pitää hakea ja mistä. Eilen käytiin kaupassa ostamassa Tapaninpäivän varalle ruokaa jääkaappiin. Aatto ollaan nimittäin mun perheen kanssa ja joulupäivää vietetään Oden kotona. Perinteistä jouluruokailua, -pelailua ja -saunomista luvassa, eli Tapanina taatusti maistuu ihan tavallinen murkina! Vaikken suunnittelekaan kiskaisevani mitään jouluähkyä, niin tiedän kokemuksesta, että laatikoiden, sillien, sun muiden jälkeen himoitsen lautaseleni rouskuvaa ja vihreää.


Huomenna aamupäivästä meillä on täällä kotona perinteiset joulupuurokokoontumisajot, kun läheisimmät ystävät tulevat käymään lapsineen. Se on siis hei hulinaa muutaman tunnin ajan! :D Sen jälkeen laitan nätit vaatteet päälle, kehittelen jonkun joulukampauksen ja -meikin, ja sitten suunnataan illaksi kohti lapsuudenkotiani. Ennen puurorallia meinaan kyllä käydä juoksemassa pienen aamulenkin, toivottavasti on yhtä ihana sää kuin tänään! Saapas nähdä miten jalat jaksaa, tehtiin nimittäin eilen Monnan kanssa supertehokas loikka- & reisitreeni. Sen päätteksi Monna haastoi mut tekemään maksimimäärän burpeeita, 18 meni. Käsissä olisi vielä riittänyt voimaa, mutta jalat oli 45 minuutin reisirääkin jälkeen sen verran hapoilla, että tärinä vaan kävi…

Hiekkalumienkeli. ;)
Lopetettiin meidän jolutreeni mun toivomaan Dive Bomber -punnerustekniikkaharjoitukseen. En voi uskoa, etten viitisen viikkoa sitten saanut yhtäkään sukelluspunnerrusta tehtyä, ja nyt menee jo monta putkeen! Ode on superhyvä sukelluspunnertaja, ja on yrittänyt jeesata mua löytämään oikeaa tekniikkaa. Nykyään saan siis sukellettua hyvin, mutta voimat ei vielä riitä kropan samaa reittiä takaisin palauttamiseen. Monnan kanssa yritettiin eilen miettiä ja tutkia missä kohtaa mun tekniikka ja voima pettävät, ja miten mun kannattaisi kehittää molempia… Meinaan ottaa yhdeksi tammikuun tavoitteistani päästä ylöspäin katsova koira-asennosta takaisin lähtöasentoon, eli sinne alaspäin katsovaan koiraan. Odotan innolla myös paluuta joogamatolle ensi viikolla, sukellukset ja koirailut kehiin sielläkin! :)


Oikein ihanaa, valoisaa ja tunnelmallista joulua kaikille! Nautitaan, levätään ja syödään hyvin, eikös vaan. :) Kirjoituskärpänen on kyllä puraissut sen verran, että enköhän päivittele pyhienkin aikana kuulumisia. Nähdään ja kuullaan siis pian.

Photobucket

Ps. Tammikuun tavoitteet-postaus luvassa välipäivinä!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunaikaa sinulle ja kiitokset edelleen niin hyvästä blogista! Aikaisempaan postaukseen vielä viitaten; edistymiskuvat ovat blogisi suola eli tavaraa tiskiin jatkossakin, kiitos!

    Zinnia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Zinnia! Kiitos kommentista, ja ihanaa joulunaikaa sullekin!!! Tavaraa tulossa tiskiin jatkossakin! ;)

      Poista
  2. Ihanat kuvat sinusta!! Hyvää ja Rauhallista Joulua <3

    VastaaPoista