perjantai 5. joulukuuta 2014

ENERGIAVIIKKO

Viime viikonlopun retriitti antoi sen verran energiaa, että olen käynyt liikkumassa tällä viikolla joka päivä. Täytyy sanoa, että olen kyllä aika ylpeä itsestäni. Maanantai oli vähän vielä tahmea päivä. Huomasin, että sumu pään sisällä alkoi jälleen sakeentua iltapäivästä, vaikka viikonlopusta olikin positiiviset vibat päällä. Päätin painella salille sumua hälventämään! Toi oli taatusti koko kuluneen viikon ratkaisevin teko. Mielen teki mieli päästä rehkimään, kuuntelin toiveen ja toteutin sen!
Onneksi menin, tuli (ylläripylläri) hyvä fiilis, orastava sumuisuus hälveni ja viikko starttasi reippaasti. Tiistaina treenattiin Märskyssä Monnan kanssa, olo oli todella erilainen kuin viime viikon treeneissä. Nyt oli sekä pää että kroppa täysillä mukana! :) Keskiviikkona kävin urheiluhierojalla. Naama puutuu nimittäin edelleen, varsinkin kun tulee välillä vähän äkistettyä ja kiristeltyä kaulajänteitä treenatessa. Silloin huomaan, että hartioiden, kaulan ja kasvojen lihakset rupeavat nykimään vasemmalta puolelta, ja joudun hölläämään. Fysio 7:n Angeelika, joka on pelastellut mua jumituksista jo usean vuoden ajan, lähti tutkimaan tilannetta. Hieronnan lopuksi hän totesi, että mun lavat on niin liikkumattomat, että nyt heti ja äkkiä pitäisi saada yläselkään kunnolla pumppaavaa liikettä aikaiseksi. Lähdin kävelemään kotiin mietiskellen, että ok, täytyypä kaivella muistin syövereistä esiin dancehall reggae- ja afrotanssituntien opit. Päätin, että illalla voisin mennä pitkästä aikaa jumppatunnille. Selailin Motivuksen keskiviikkoillan tarjontaa, ja kuinka ollakaan, illassa oli tarjolla "Booty Shake"-tunti.


Sinne siis! Ja voi jösses, vatkattiin kyllä sen bootyn lisäksi ihan koko kroppaa. Oli tosi mainio tunti, joka teki taatusti hyvää mun selälle. Tunnista innostuneena päätin mennä eilen kokeilemaan Motivuksen Dancehall-tuntia. Sekin oli mainio, tosi erilainen kylläkin kuin ke-illan vatkailu. Tunti on ihan uusi, opettajana toimii Jamaicalta kotoisin oleva Peter. Hän opetti meille erilaisia Kingstonin klubeilla suosittuja moovseja ja tanssirutiineita, kuten "Shampoo" ja "Push Away". Hauskaa ja rentoa oli, ja yläselkä pumppasi rytmien mukana menemään minkä kerkesi! :D Kokeilin eilen tuota tanssituntia ennen Motivuksen 30 minuutin mittaisen HIIT-tehotreenin, toimi sekin!

Tänään, (itseasiassa vartin kuluttua, KÄÄK!) on vuorossa salitreeni Monnan kanssa. Tää on ollut todellinen tehoviikko! Huomenna meinaan tehdä vielä jonkun treenin joko kotiolkkarissa, tai sitten jumpassa/salilla, ja sunnuntai on sitten lepopäivä. On kyllä hyvä olo kropassa, kun on joka päivä tehnyt jotain sen hyväksi. Juoksua ikävöin, mutta antaa sen akillesjänteen nyt parantua rauhassa. Vähän se on ärtynyt noista jumppa- ja tanssitunneista, mutta olen kyllä huoltanut sitä. Menen kuun puolessavälissä uudestaan Auroniin. Katsotaan mitä fyssari sanoo, täytyykö jättää askeltavaa liikuntaa vähemmälle… Toivottavasti ei, kun kerrankin oon päässyt vauhtiin! ;)Jos tekee mieli sheikata perjantain kunniaksi, TÄÄLTÄ löytyy reilun 10 minuutin mittainen Afrobeat-kotitreeni. Näytti ihan hauskalta, vaikka taustan rummuttajasedät ei kyllä oikeesti rummuta!!! 

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti