maanantai 29. joulukuuta 2014

ENITEN KETUTTAA KAIKKI

Noniin, great. Hienoa! WONDERFUL!!! Raivarit. Täysraivarit!!! Arvaatte varmaan miksi… Enpä tässä voi kauheasti tekopyhäillä ja muka-ihmetellä mistä tän päivän täyspottilukema johtuu. Ei meinaan tarvitse mennä sen pidemmälle kuin eilisiltaisen postauksen vikaan kuvaan, niin eiköhän syy "lievään painonnousuun" ole varsin selvä. Ketutus maximus.


Heräsin aamulla täysin väärällä jalalla huonosti nukutun yön jäljiltä. Olin kiukkuinen jo klo 6.00, kun kello herätti. Yritin hautautua peiton alle, mutta tunsin kuinka kiukkuisuus senkun kasvoi unisten aivojeni uumenissa. Meinasin skipata viikkopunnituksen, sillä tunsin nahoissani, ettei vaa'an lukema taatusti tulisi piristämään mieltäni. Mutta pakkohan sen päälle oli nousta, 62,5 kg!!! "Aion pysyä alle 60-kiloisena, täällä on kivaa!", julisti tämä rva Sarkima ei niin kovin kauan sitten. Bollocks!


Kasvavaan aamuketutukseen ei auttanut tuore kahvi eikä vihersmoothie. Kirjoitin aamulla ennen kuvauksiin lähtöä pitkän viestin ystävälleni, se toi hetken helpotuksen. Mutta jääkylmä auto ja liukas katu jo taas pilasivatkin kaiken. Merde, Sacré & Mille Tonnerres!!! Onneksi studiolla oli tuttu kuvaustiimi, joka ei paljoa hetkahtanut, kun kompastelin, kiroilin, tiputtelin asioita ja sain välillä itkunauruhepuleita. Olisiko pientä PMS-oireilua ilmassa, euh…? En muista koska olisi viimeksi tuntunut yhtä aikaa näin kurjalta, väsyneeltä ja kiukkuiselta, enkä kyllä yhtään tykkää tästä!


Koko joulukuun alku itsenäisyyspäivästä alkaen on mennyt uskomattomassa energiahuumassa. Nyt tuntuu, kuin tuo kolmisen viikkoa jatkunut yhtäjaksoinen ihana euforia, vapauden ja hyvänolontunne olisi loppunut viime yönä kuin seinään. Mitä ihmettä oikein tapahtui, loppuiko mun kantoraketista kertaheitolla polttoaine? Vai kärsinkö kenties jonkinlaisesta joulunjälkeismasiksesta? Hormonioireilua tää on ainakin osittain, tai sit mä oon vaan tulossa hulluksi…! Päätin joka tapauksessa antaa itselleni ja maailmalle rauhan, ja laittaa kiskan kiinni tältä päivältä. Terkut peiton alta, mä sammutan valot nyt. Toivottavasti kohdataan maailman kanssa vähän paremmissa fiiliksissä huomenna! Hyvää yötä, MUR. ;)

Photobucket

6 kommenttia:

 1. Raivarit. Vittu. Flunssa. Ei mulla muuta. Eniten vituttaa tällä hetkellä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tervetuloa kerhoon! :D Täällä jo vähän parempi mieli, uni auttoi. Nyt jo vähän hymyilyttää! :)

   Poista
 2. Nyt vaan uus tsemppi kehiin! :) Jos ei oo kovat uudenvuoden karkelot tiedossa niin sunnuntaina sun fiilis on parempi, kun pidät ruoat kevyenä ja liikut hyvillä mielillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uuden vuoden uudet tsempit on jo kehissä! :D

   Poista
 3. Voi anteeks mut repesin ihan täysin :D mulla on välillä kans tollasia päiviä kun mikään ei suju, mut ne ei onneks kestä kauaa.. Parit raivarit kehiin ja eteenpäin. Vaakalukema uusiks ens viikolla ;) Tsemppiä ihan superpaljon :)

  -Hanna
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista