torstai 18. joulukuuta 2014

ENERGIAA PERHEESTÄ JA (VESI)JUOKSUSTA

Kyllä se energialataus vaan jatkuu, mahtavuutta! Eilisen postauksen jälkeen oli NIIN hyvät energiat päällä, että juoksin tähänastisen elämäni ehdottomasti parhaan ja vaivattomimman lenkin!  Laitoin sielukkaan soittolistan soimaan luureihin, ja lähdin pinkomaan pimenevään iltaan. Otin iisisti viime viikon flunssan jälkimainingeissa, ja muutenkin kuuntelin oloani. Hengitys, syke ja juoksurytmi pysyivät hyvin hallinnassa ja 1,5 h/ 12 km lenkki tuli lopulta tehtyä. Askel oli kevyt, ja tuntui, että olisin hyvin voinut juosta vaikka puolimaratonin. Hyvää juoksuenergiaa lisäsi varmasti myös se, että tiesin näkeväni vanhempani pitkästä aikaa. Käytiin kummityttöni Jaden kanssa hakemassa mumi ja ugi illalla kentältä. Ihanaa saada perhe koolle jouluksi!!!


Oon iloinen siitäkin syystä, että kerrankin oon saanut aloitettua joulun kaikessa rauhassa ilman kiirettä. Loppuvuodeksi ei ole enää mitään työrupeamaa tiedossa, ja päätä + kotiakin olen jo siivonnut hyvän tovin, kuten viime viikkoisessa postauksessa kerroin. ;) Tämä se on todellista joulun rauhaa. Tänään olo on vielä eilistäkin astetta seesteisempi. Monna veti meinaan iltapäivästä supertiukan vesijuoksutreenin, ja nyt oon totaalinaatti! Jostain syystä vesitreenaamiinen saa voimat ihan loppuun, mutta hyvällä tavalla. Johtuu varmasti siitä, että eri vesijuoksu, -sauvomis ja -lihastreenitekniikoissa isot reisilihakset tekevät jatkuvasti tosi paljon töitä ja kuluttavat energiaa. Samoin tietysti kädet, mutta kyllä tämänhetkinen "keitetty spagetti"-olo kertoo siitä, että energiaa on kulunut taatusti ja paljon!


Sain äsken eteeni Oskarin valmistaman Champion's Mealin; sherry-silliä, höyrytettyä perunaa, merisuolavoita, salaattia, keitettyä kananmunaa ja parmesan-basilika-sinappikuorrutettua nieriää. Ah! Päätän illan telkkaria tuijotellen ja uusia bikinejä nettishoppaillen. Tammikuussa nimittäin odottaa reissu kuuman auringon alle Atlantin toiselle puolelle! :D Siitä lisää myöhemmin! Saapa nähdä kauanko meinaan pysyä hereillä, nyt jo silmä painaa siihen malliin, että pakko kait siirtyä tästä nojatuolista sängyn pohjalle… ;)

Kauniita unia!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa liikkumisesi juoksulenkkeineen kaikkineen! Tuota joulun rauhaa odottelen itsekin, mutta sitä ennen on tehtävä vielä monenlaista jouluvalmistelua. No, ehkä aattona sitten viimeistään ;). Onneksi nyt alkoi kuitenkin joululoma!! Että töiden osalta saa ainakin nyt huilata. Mukavaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Johanna! Ihanaa joululomaa sulle kanssa, nautiskelehan täysillä! Vitsit mä muuten nauroin, kun luin sun Rocky Balboa-juoksumusiikista. Mä olen kans joskus testannut. Eye of the Tigerin voimalla pingoin Suurkirkon rappuset täysillä ylös, ja huipulla tuuletin kädet ilmassa!!! :D

      Poista