keskiviikko 13. tammikuuta 2010

ENNEN JA SITTEN VÄHÄN MYÖHEMMIN


Tässä tuo K&T:n jutussakin ollut "ennen"-kuva koko komeudessaan. Se on otettu viimeisellä kesälomaviikollani, 4.8.2009, eli n. viikko ennen raivaroinnin aloittamista. Olin tuolloin jo päättänyt, että rupean tiputtamaan painoa sekä pitämään tätä blogia. Porsastelinkin sitten sillä verukkeella oiken kaksin käsin koko tuon viikon. Jössses!
Viereinen kuva sen sijaan on K&T:n jutun kuvauksista joulukuun ensimmäiseltä viikolta. Riia Koivisto laittoi minut nätiksi. Tuolloin painoin suunnilleen saman verran kuin nytkin...

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa että vähän googlailin ja olen vaikuttunut myös ammattitaidostasi, vaikka se kai ei tähän alueeseen nyt kuulukaan. Mutta ehkäpä tuolla märätietoisuudella on merkittävä osa myös laihdutus tantereella. Mestari näköjään monella saralla.

  VastaaPoista
 2. Heh! Oikein suurmestari! ;) Toki kun työssäni olen paljon tekemisissä esteettisten asioiden kanssa, ja kampaamossa peilien ympäröimänä joka suunnasta, on pakko kiinnittää huomiota myös omaan olemukseen. Mutta ennenkaikkea julistaisin sisäisen hyvän olon puolesta. Kun on hyvä olla, tykkää työstään ja on draivia kehitellä erilaisia projekteja, silloin jaksaa myös tsempata oman kropan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Uskomaton ero kropassasi noiden kuvien välillä! Loistavaa duunia! Hyvä neiti x! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Harriet! Kyllä aina puistattaa, kun katselen noita "entisen elämän" kuvia. Jos joskus lähtee paino taas nousuun, printtaan tuon raitapaitakuvan jättimäisenä jääkaapin oveen! ;D

  VastaaPoista