sunnuntai 31. tammikuuta 2010

RAPORTTI LÅNGVIKISTA

Ah, ihana viikonloppu takana. Vietin perjantain ja lauantain Kirkkonummella, Långvikin kylpylähotellissa. Paikka on entinen SKOPin koulutuskeskus, joka on renoveerattu ja muutettu hyvinvointikeskukseksi aivan hiljattain.
Perjantaina reippailin ihanassa pakkassäässä ja pulikoin poreallasalueella. Kävin myös hemmottelemassa itseäni kasvohoidolla Långvikin spa'ssa. Illalla nautiskelin Bistro-ravintolan antimista ja menin aikaisin nukkumaan.
Lauantai alkoi tukevalla aamiaisella, joka kannettiin suoraan sänkyyn! Tämä siitä syystä, että hotelli oli lähes tyhjä, eikä aamiaisbuffetia kannattanut rakentaa vain muutaman vieraan tähden. Eipä haitannut! Harvoinpa aamista saa nautiskella vällyjen välissä... Tein aamupäivällä tovin töitä jonka jälkeen hyppäsin jumppavaatteisiini ja painelin kuntosalille. Päädyin tekemään "triathlon-treenin": 15 min crosstrainerissa, 12 min juoksumatolla (ensin 8 km/h, tasaisin väliajoin nosto 8,5 km/h, 9 km/h, 10 km/h ja lopuksi 12 km/h) ja lopuksi vielä 25 minuuttia/ 500 m uintia altaassa.
Olin melkoisen loppu tuon rutistuksen jälkeen. Kotiin päästyäni simahdin 3 tunnin päiväunille! :)

Tällainen hiilaripommi oli eilinen lounaani. Täytyy kyllä sanoa, että Långvikin tattirisotto hipoi herkullisuudessaan täyttä kymppiä! Sen sijaan perjantai-illan piffi ansaitsee vielä sitäkin suuremman ylistyksen. Jouduin lähettämään tarjoilijan mukana keittiöön terveiset, että paras koskaan syömäni piffi!

Photobucket

1 kommentti: