torstai 28. tammikuuta 2010

MINI-TALVILOMA LÅNGVIKISSA


En malta odottaa huomista! Lähden rentoutumaan Kirkkonummelle, Långvikin kylpylähotelliin. Pakkaan mukaani uimapuvun, salikamat ja ulkoiluvarusteet. Aion kuntoilla, lillua porealtaassa ja syödä hyvää, terveelistä ruokaa. Ja tietenkin nukkua makoisat yöunet.
Långvik on avattu vasta hiljattain ja olen lukenut paikasta monista lehdistä. Olen aina haaveillut, että joku laittaisi tällaisen kokonaisuuden pystyyn lyhyen ajomatkan päähän. Helsingistä Kirkkonummelle hurauttaa reilussa puolessa tunnissa- täydellistä!
Odotan relaksoitumisviikonopultani paljon. Kerron tunnelmia sunnuntaina.

Photobucket

4 kommenttia:

 1. oi olen kateellinen =( Mutta ihania rentoutumishetkiä sulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Ei ollut tällä kertaa rahaa ja rahkeita lähteä etelän lämpöön, niin pari päivää Kirkkonummella saa luvan kelvata! :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin helpolta. ASetetaan vaan tavoite ja hups, saavutetaan se! Tiedän, ei se itsestään käy, ihailen päättäväisyyttäsi ja itsekuriasi, tai mitä ikinä metodisi ovatkin. Onnittelut tavoitteen saavuttamisesta.

  VastaaPoista
 4. Helppoahan se ei ole. Mutta jos ei anna itselleen muuta mahdollisuutta, kuin onnistua, niin tavoitteisiin pääsee taatusti! Ja kaikki metodini löytyvät tietenkin täältä blogista!

  VastaaPoista