sunnuntai 24. tammikuuta 2010

SPORTTIALE-OSTOKSIA


Kävin eilen kouluamassa alennusmyyntejä ja etsimässä välineitä talvijuoksenteluun ja salille. Löysinkin Torstain ulkoilutakin Anttilasta, bambukuidusta tehdyn base layer-poolon ja silkkihupun pipon alle Top Sportista ja Stockalta vielä 5 kg:n käsipainot ja Niken salihanskat. Juoksusormikkaat ovat edelleen ostoslistalla.
Kustomoin äsken aamupirteyksissäni itselleni omat keväiset juoksulenkkarit Nike'n nettisivuilla. Kuvassa näkyy upea lopputulos. Malli on Air Max 95 iD, jolla hintaa 240 e + postikulut.
Haaveeksi taitavat jäädä... :)
Haluaisin mennä testaamaan uusia juoksuvaatteitani, mutta vielä vähän epäröin. Mittari näyttää - 15 astetta! Edessä myös kodin suursiivous.

Puuhakasta pakkassunnuntaita!

Photobucket

3 kommenttia:

 1. Uudet treenivaatteet tuovat kummasti lisää motivaatiota! :) Mä olen tosin keskittynyt viime aikoina ihan vain yksin olohuoneessa crossailuun virttyneissä pitkissä kalsareissa ja kulahtaneessa t-paidassa. Siitä on glamour kaukana! :D Kivaa sunnuntaita sullekin!

  VastaaPoista
 2. täällä on vielä -23 pakkasta! on ollu kohta jo varmaan viikon. mikä sulla on pakkasraja, että et mee juoksee?

  itse sain innostuksen täältä sun blogista, että alkasin harrastaa juoksuu, mutta en tiiä onko nyt paras hetki alottaa, kun on noin kovat pakkaset vai haittaako se edes..en tiedä onko mitään sääntöjä?! :

  käyn lenkillä 4-6 kertaa viikossa noin 11 km, mutta nyt innoistais alottaa juoksu...mietityttää vaan, että minkälaisella matkalla kannattais aloittaa. ehä jostain netistäkin vois löytyy ohjeita!

  tsemppiä sulle paljon! mullakin olis vielä kiloja karistettavana... suurin kompastus taitaa itsella tuo ruokavalio...liikuttua tulee yleensä paljonkin, mutta myös syön paljon!

  Tiina

  VastaaPoista
 3. Minttukrokantti: Täytyy myöntää, että oma lempivarustukseni on hyvin samantyyppinen kuin omasi; raidalliset pitkät kalsarit, kollege ja villasukat! Mutta pakkasessa pinkoessa on tietenkin hyvä olla kunnon kamat ja kerroksia.

  Tiina: Kunnioitettava lenkkimäärä tuo 4-6 kertaa viikossa! Wau. Itse juoksen vaan pari kertaa, toivottavasti kelien lämmetessä enemmän. Olen juossut -11 asteen pakkasessa. Siinä vielä pystyi juoksemaan, mutta ei tietenkään ollut niin miellyttävää kin leudommalla kelillä. Tuntui, että sieraimet jäätyy... Eilen oli - 17 astetta ja näin kaupungilla muutamia lekkeilijöitä. Yhdellä vastaantulleella oli kypärähuppu pipon alla, häntä kopioiden keksin ostaa omani. Ei kai siinä mitään sen kummempaa rajoitusta ole... Täytyy kuunnella omaa kroppaa ja tietenkin jäisellä kelillä varoa liukastumasta!
  Netissä on paljon juoksuohjeita. Ostin omaa juoksentelua aloittaessani Kirsi Valastin Naisen juoksukirja-opuksen. Siinä on paljon hyviä vinkkejä!
  Kurkkaa nämä vanhat postaukseni:
  http://laihisraivarit.blogspot.com/2009/10/juoksuohje.html
  http://laihisraivarit.blogspot.com/2009/08/naisen-juoksukirja-ja-marimekon-tossut.html

  VastaaPoista