maanantai 25. tammikuuta 2010

VIIKON 25 ALOITUSPAINO


Pikkuhiljaa se näyttää tippuvan, kohtuudellaherkutteluhetkistä huolimatta! Tämän viikon perjantaina olisi edessä ensimmäinen välietappi, 57 kg. 800 grammaa siis nipistettävää. Uskon, että onnistuu, sillä lenkkikärpänen on vaihteeksi puraissut ihan mukavasti. Testasin eilen uudet juoksuvarusteeni. Pakkasta oli -14 astetta ja täytyy sanoa, että se silkkinen kypärähuppu oli kyllä aivan mainio!!! Posketkin pysyivät suht lämpimänä. Eniten hankaluuksia aiheutti jäinen ja muhkurainen maasto.
Aurinko paistaa, ihanaa! Tästä tulee hyvä viikko.

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Hienoa! :) Tsemppiä välietapin saavuttamiseen, pystyt siihen varmasti! Mäkin päätin, että tästä viikosta tulee hyvä viikko, pienestä flunssasta huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Vau! Hieno suoritus!

  Itse meinaan kanssa, että tästä viikosta tulee hyvä ja paino lähtee viimein laskuun, nyt taitaa olla ihan sama kun sulla. Paitsi, että sinä näytät (ja oletkin varmasti) paljon timmimmältä kuvissassi :) Oletko muuten ajatellut laittaa enemmänkin kuvia blogiisi?

  VastaaPoista
 3. Vinkkinä talvijuoksijoille: kun ostatte itsellenne uudet lenkkarit, älkää askeltako vanhoja ihan loppuun. Kuluneet lenkkarit eivät tee hyvää jaloille... Mutta, toinen yhtä suuri syy vaihtaa lenkkarit uusiin hyväkuntoisena on nastat. Muhkuramaastot taittuvat turvallisesti kun on piikit pohjissa. Ei maksa montaa kymppiä!

  Tota Neiti X:n tsemppiä ei kyllä saa rahalla. Pirautapa kun ensi kerralla starttaat juoksuradalle, että sohvaperunatkin lähtisivät liikkeelle ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostaa! Minäkin ostin K&T:n ja luin laihisjutun. Näytät kuvassa todella upealta, hyvä sinä. Ihan varmasti pääset tavoitteeseesi ja inspiroit samalle myös meitä muita. :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maureen!
  ...ja viikko on tähän asti ollut erittäin kiireinen, mutta ehdottomasti hyvä! Tänään pakkaslukema esti lähtemästä lenkille. Sensijaan tartuin moppiin sisätiloissa.

  VastaaPoista