tiistai 19. tammikuuta 2010

...JA LIHA LIIKKUI

Hah, lenkki takana! Pääsin töistä yllättäen pari tuntia aiemmin, kuin piti, joten päätin pinkoa 40 minuutin iltalenkin. Nyt on taas energiat palanneet viime viikkoisen suvannon jälkeen. Seuraavaksi lämmintä ruokaa, eli kepakoita, spelttiä ja kasviksia. Kyytipojaksi viimeviikolla katsomatta jäänyt Flash Forward.

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Moikka!

  Motivoiva blogi sulla! Ja hienosti on taas lähtenyt vuosi käyntiin.

  Olen seurannut sinun raivareita vasta kuukauden verran, mutta aion jatkaa :)

  Olen itse melko samankokoinen kanssasi ja tavoitteena n.55kg. Pituutta 160cm.

  Mites olikaan, lasketko ikinä kaloreita, ja jos lasket, paljon nittä päivässä kertyy? Entä oletko mittaillut itseäsi mittanauhan avulla.

  Mun omat ongelmakohdat ovat maha ja reidet, mutta tsempillä eteenpäin!

  VastaaPoista
 2. Luin sen sun lehtijutun ja sain paljon motivaatiota. Itse liikun kanssa paljon mutta ruokailu on vähän mitä on. Kaksi suurta ateriaa päivässä. Itse olen täsmälleen samoissa lukemissa kuin sinä nyt ja sen vuoksi olisikin mukava jos voisit pitää ruokapäiväkirjaa. Siitä olisi paljon hyötyä! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Hei Anonyymit!
  En laske kaloreita. Toki tiedostan välttelen ruokia, joissa niitä on paljon. En ole mittaillut itseäni mittanauhalla. Piukat vaatteet ovat toimineet mittarina. Omistan esim. muutamat "mittarifarkut".
  Aloitin juuri äsken ruokapäiväkirjan pitämisen. Toivottavasti siitä on iloa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta!

  Se on kyllä totta, että farkut toimii hyvänä mittanauhana! Mulla muutamatkin farkut, jotka tällä hetkellä vähän ahdistaa päällä.

  Ja itse asiassa ostin viime syksynä alesta muutamat housut, todella halvalla, jotka mahtuvat päälle vasta n. kolmen kilon päästä :)

  Itse lasken välillä kaloreita, ja huomaan, että jos 1400 kcal syön päivässä voin hiukan laihtua, mutta heti, kun ollaan 1700 kcal kieppeillä, ei tulosta tule. Tietysti liikunnalla saisi lisättyä kulutusta.

  Nyt lukemaan sinun ruokapäiväkirjaasi :)

  VastaaPoista
 5. Ruokavalio tuntuu olevan pääasia- ainakin omalla kohdallani-, mutta toki liikunta auttaa... Tänä keväänä pusketaan, vai mitä! Ja ajattele, kuinka ihanaa onkaan sujahtaa niihin uusiin housuihin kolmen kilon kuluttua!!! :)

  VastaaPoista