tiistai 12. tammikuuta 2010

INSPIRAATIO HUKASSA

Niin se vaan on, että nyt on kadonnut jonnekin se loppuvuoden mieletön draivi. Ärsyttää. Ei oikein ole ruokahalua, mutta sitten tulee koko ajan pupellettua jotain turhaa. Tosin onneksi olen edelleen pysynyt erossa herkuista. Mutta onko siinäkään sitten mitään järkeä, että syö kaikenlaista muka-terveellistä kaksin käsin.
Lueskelin eilen Minttukrokantin Raskausarpia-blogia. On jotenkin huvittavaa, että olemme lähteneet suunnilleen samoista kilolukemista ja tavoitepainokin on saman typpinen. Ainoana erona, että MK:n kilot ovat raskauskiloja... Hän on kyllä niin hienosti taistellut niistä eroon! Hatunnosto. Laitoin blogin linkin parille kaverilleni, joilla on sama projekti edessä. On inspiroivaa lukea kanssasiskojen ajatuksia ja tuntoja.
Yritän muistuttaa itselleni, että ei ole enää kyse kuin muutamasta hassusta kilosta, ettei saisi lannistua! Vaan nämä viimeiset viisi tuntuvat pitävän kiinni niin tiukkaan, että tekisi mieli äyskäistä. Enpä kyllä ole myöskään haastanut itseäni vielä, niinkuin tuossa viime viikolla uhosin. Edelleen mennään mukavasti omalla comfort zonella, eli turhaa jupinaa tämäkin... ;)

Hyvää tiistaita kaikille! Muistakaa käydä lehtikioskilla.

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Olisiko tarpeen vaikka viikon mittainen tehobuustaus, esim. jokin niukkakalorinen keitto-/salaattidieetti, jolla saisi viimeisille kiloille annettua lähtölaukauksen?

  Lehtikipsa kutsuu ruokatunnilla!! :)

  VastaaPoista
 2. Tai enta jos pitaisit taukoa ja pysyttelisit jonkin aikaa tassa jo loistavassa saavutuksessai? Ehka hetken kuluttua loydat taas motivaation, tai sitten toteat, etta sinulla onkin hyva olla juuri tuon kokoisena kun nyt olet?
  Harmi, etta asun ulkomailla, enka paase ostamaan lehtea.

  VastaaPoista
 3. Minulla ei valitettavasti ollut tähän hätään tarpeeksi valuuttaa, jotta olisin voinut tuon Kauneus&Terveys-lehden ostaa, mutta pikaisesti selasin sitä kaupassa. Pitänee käydä joku päivä kirjastossa lukaisemassa juttu ajatuksen kanssa.
  Olet kyllä mielettömän kaunis! :O

  VastaaPoista
 4. Lehti ostettu ja luettu! Mukava saada neiti x:lle kasvot kun on pitkän aikaa seurannut blogiasi. Onnittelut hienosta saavutuksesta, sisullasi saat varmaan vielä sen loppuraivarinkin aikaan. Hyvältä näytit kuvassa. Zemppiä lopputaipaleelle, itse olen samoissa mitoissa ja tavoite melko samanlainen, yritän pysyä tahdissa mukana...

  VastaaPoista
 5. Mä punastelen täällä, ja vähän nolottaakin. Itsellä kun ei ole yhtään onnistujafiilis, tuntuu pikemminkin, että tuo mun blogi on ollut yhtä repsahduskertomusta esim. tähän sun blogiin verrattuna. Mutta pääasia, että toimii, ja mulla ainakin blogin kirjoittaminen on varmasti ollut suurin syy siihen, että olen jaksanut laihistella ja tulostakin on tullut, vaikkakin hitaasti.

  Tuohon kadonneeseen inspiraatioon en oikein osaa sanoa mitään järkevää. Itsellä motivaatio on hukassa vähän väliä, mutta silloin otan hetken aikaa rennommin (tietenkään ihan läskiksi ei voi heittää) ja keskityn muihin juttuihin ja jatkan sitten taas uudella innolla motivaation palatessa. Nyt esimerkiksi sain ihan mielettömän motivaatiopiikin tästä sun kirjoituksestasi, kiitos siitä! :)

  Just äsken luin K&T:n, tosi hyvä juttu oli! Ja pakko komppailla pirttistä, näytät tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 6. Luin K&T-jutun! Tosi kaunis olet ja hyvä juttu oli. :)

  En suosittele mitään keittoviikkoa jne. koska niiden avulla lähteneet kilot pompsahtaa väkisinkin takaisin ja se jos mikä vie motivaation. Lisäksi energiavajeisena ei mitään muuta jaksakaan kuin ajatella pakkomielteisesti laihdutusta.

  Suosittelen kanssa mahdollisesti taukoa, pysyttelet tässä ja odottelet että koska taas jaksaa :) Itsekin laihdutin viime vuonna seitsemisen kiloa vuoden aikana ja aina välillä oli taukoa kun inspis katosi.

  VastaaPoista
 7. En tarkoittanut siis mitään 500 kalorin keittodieettiä vaan esimerkiksi suhteutettuna Points-systeemillä esim. 18 x 60 kcal per päivä. Harvemmin kukaan tosiaan jaksaa millään muutaman sadan kalorin ruokavaliolla liikkua aktiivisesti, mutta jos MUUTAMALLA PÄIVÄLLÄ pääsisi alkuun, niin motivaatio voisi helposti palata, kun näkisi että niitä tuloksia jälleen saa. Tarkoitin siis pelkkää lähtölaukausta motivaation palauttamiselle.

  Mutta siis, Kauneus & Terveys tipahtikin tänään postiluukusta! Mikä positiivinen yllätys!! :) Ja pakko kommentoida, näytät tosi hyvältä.

  VastaaPoista