tiistai 19. tammikuuta 2010

LIHA LIIKKUMAAN

Eilen oli reipas päivä! Salipiiskurini Paula oli tehnyt uuden ohjelman, joka antaa taatusti kahvoille ja alleille kyytiä. Oli hyvät energiat ähistä ja puhista, vaikka treenin loppuvaiheessa olikin jo aikamoinen tärinä päällä. Marisin Paulallekin, kuinka paino on junnannut samoissa lukemissa yli kuukauden ja hän sanoi samaa, mitä olen jo itselleni toistellut:
LIHA LIIKKUMAAN!
Jeps, nyt vaan täydellä tarmolla. Ideaali omalla kohdallani olisi kuulemma kaksi salitreeniä, yksi vauhtikestävyys- ja yksi rasvanpolttolenkki. Täysin mahdollista, kunhan vaan en taas keksi niitä kuuluisia hyviä tekosyitä jäädä sohvan pohjalle... Tällä viikolla en ehdi sporttailemaan kuin vasta viikonloppuna, mutta täytyypä sitten ottaa oikein kunnon pe, la ja su-rutistus!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta: eikö ole ihanaa, kun viikkoon on oikein luotu 2 päivää liikunnalle...paitsi jos houkutus on suuri jäädä sohvalle...

  VastaaPoista
 2. Olisikon omat päivät liikunnalle...! :) Työni kun on valitettavasti sen sorttista, että töitä tulee usein tehtyä mitä ihmeellisimpinä vuorokaudenaikoina ja myös viikonloppuisin. Vaan nytpä lähdenkin pötkimään lenkille, kun pääsin yllättäen töistä pari tuntia oletettua aiemmin!

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Minkä verran Paula veloittaa palveluistaan (jos osaat sanoa noin hintoja,hänen sivullaan ei niitä ollut..)
  Itsekin olisin kiinnostunut "omasta" trainerista.

  Kiitti motivoivasta blogista!

  VastaaPoista
 4. Paulaan saa parhaiten yhteyden meilillä: paula.kujala@kolumbus.fi
  Kerro, mikä on tavoitteesi ja missä toivoisit hänen erityisesti auttavan! Halpaa lystiähän trainerin käyttö ei ole, mutta itse ajattelin asian niin, että esim. yhtenä baari-iltana saa helposti uptettua omaan "hyvinvointiinsa" 40-50 euroa.
  Pyydä Paulalta tarjous ja kerro terveisiä Neit X:ltä! :)

  VastaaPoista