sunnuntai 17. tammikuuta 2010

HERKUTTELUA

Päätin nyt sitten kuitenkin kokeilla karkkipäivää. Tai ei niinkään karkkipäivää, vaan herkutteluhetkiä viikonloppuisin. Nyt paino on jälleen lähtenyt laskuun, koska työrytmi on palannut lomailun jälkeen normaaliksi. Ajattelin, että voisin kokeilla antaa kropalleni vähän siimaa, josko vaikka osaisinkin syödä vain palan, en koko kakkua. Katsotaan... Tuntuu ihan mukavalta, mutta jos meinaa yhtään lähteä käsistä, palaan totuttuun nollatoleranssiin. Raportoin, kuinka kohtuudella herkuttelu sujuu!

Photobucket

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti onnistuu! Lehden artikkelin kautta löysin blogisi - ihanaa! Itse olen alkamassa pudottamaan viittä kiloa ja tuntuu hyvältä löytää blogi jossa ollaan suunnilleen samoilla luvuilla. Ei aina tarvi olla montaa kymmentä kiloa pudotettavana :)

    Henna-Maaria

    VastaaPoista
  2. Oikea meininki! :) Mäkin herkuttelin nyt viikonloppuna, pysyin kohtuudessa, ja tuli tosi hyvä mieli (siitä, että herkut maistuivat niin hyvältä ja siitä, että osasin lopettaa ajoissa.). Ei yhtään morkkista, ja niinhän sen pitäisi ollakin. Eikä se laihdutuskaan herkkuihin kaadu, kun tosiaan syö niitä kohtuudella ja vain silloin tällöin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Karistaja
    Olen myös 10kg pudottaja ja mielestäni päässyt suht hyvään vauhtiin. Liikuntaa olen lisännyt ja ne herkut jättänyt minimiin, siinä ei nolla toleranssi pidä.Isoin ongelma on yötyö, jolloin ruoka on yleensä hiilihydraatti pitoista ja turvotukset yöaikana lisääntyy.Yritystä on!.

    VastaaPoista
  4. Heippa anonyymit! Kiva kun olette löytäneet tänne. Ei sillä pudotettavien kilojen määrällä tosiaan ole merkitystä, aina se on yhtä tuskaista kuitenkin! Juttelin juuri perjantaina tuttuni kanssa, joka kertoi olleensa "viimeisen viiden kilon pudottaja" jo pari vuosikymmentä...
    Karistaja: Teetkö itse eväät yötyöhösi, vai saatko ruoan työpaikalta? Ja MK: kyllä, kohtuudella herkuttelu on kivaa! Kunhan pysytään kohtuudessa, eiks je! ;)

    VastaaPoista